DUBLU puncte Secom Club la produsele Good Routine

Secom® isi extinde lantul de retail si inaugureaza un nou magazin in Brasov

Secom® isi extinde lantul de retail si inaugureaza un nou magazin in Brasov

Bucuresti, 12 octombrie 2015: Secom®, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa pentru un stil de viata sanatos isi extinde reteaua nationala si lanseaza un magazin in Brasov, in urma unei investitii de aprox. 40,000 de euro. Noul magazin Secom® este situat pe str. Muresenilor nr. 7, una dintre arterele centrale ale Brasovului, are o suprafata de 63 mp si vine cu un design deosebit, care sustine conceptul de naturalete, echilibru si vitalitate.

In magazinul Secom® sunt disponibile toate produsele din portofoliul Secom®: peste 250 de suplimente alimentare naturale, produse fito-dermatocosmetice (produse naturale pentru frumusete), consumatorul avand posibilitatea sa testeze anumite produse si sa aleaga personalizat dupa o discutie cu consultantii de specialitate Secom®.

“Prin noul magazin Secom® oferim brasovenilor o experienta completa cu produsele din portofoliul nostru. Produsele Secom® sunt disponibile in toate farmaciile si magazinele cu profil naturist din tara, insa magazinele Secom® sunt create pentru a aduce o valoarea adaugata consumatorilor. Credem ca sanatatea necesita o atentie deosebita. Este foarte important sa faci alegerile informat, iar Secom® ofera acest context”, sustine Lucia Costea, managing partner Secom®.

Magazinul este deschis publicului din 12 octombrie 2015 si functioneaza de luni pana vineri - de la 8:00 la 20:00, iar sambata de la 9:00 la 14:00.

Noul magazin Secom® este cel de-al 7-lea din portofoliul companiei, reteaua de retail Secom® fiind inaugurata in aprilie 2013. Compania detine patru magazine in Bucuresti si cate un magazin in Iasi, Ploiesti si Brasov.

Urmatorul articol