S-a lansat Perspective, Jurnal de Medicina Integrativa - editia de toamna

S-a lansat Perspective, Jurnal de Medicina Integrativa - editia de toamna

Perspective, Jurnal de Medicina Integrativa va invita, in editia de toamna, sa faceti cunostinta cu unul dintre cele mai complexe sisteme ale organismului – sistemul imunitar.

Descoperiti universul sistemului de aparare, cunoasteti arsenalul de lupta al acestuia, aflati cum functioneaza fiecare element, ce se intampla atunci cand se produc anumite dezechilibre si ce trebuie sa facem pentru sanatatea sistemului nostru imunitar.

Faceti cunostinta cu cei care au revolutionat cunostintele despre imunitate, invatati sa faceti diferenta intre alergii alimentare si intolerante, aflati care este legatura dintre imunitate si patologia oncologica, dar ÅŸi care sunt cele mai frecvente preconceptii referitoare la imunitate.

Aflati din interviul cu prof. dr. Evelina Moraru care sunt particularitatile imunitatii copiilor, de ce iau atat de rapid racelile atunci cand merg la gradinita si scoala si la ce ar trebui sa fiti atenti pentru a le ajuta imunitatea.

Cereti revista in magazinele Secom® din Bucuresti, Iasi si Ploiesti sau in farmaciile si magazinele cu profil naturist partenere. Detalii aici.

Perspective, Jurnal de Medicina Integrativa este prima publicatie din Romania care ofera o viziune holistica asupra sanatatii prin asocierea perspectivei medicinei alopate cu medicina complementara.

Publicatia a fost lansata in primavara anului 2015, are o aparitie trimestriala si ofera cititorului un continut profesionist, prezentat intr-o maniera echilibrata.

Urmatorul articol