Am lansat un magazin Secom® in Brasov

Am lansat un magazin Secom® in Brasov

Secom® ofera brasovenilor posibilitatea de a accesa intregul portofoliu de produse pentru sanatate si frumusete in cadrul noului magazin Secom® din Brasov.

Magazinul este situat in centrul Brasovului, pe str. Muresenilor nr. 7 si ofera consumatorilor acces la toate produsele din portofoliu, peste 250 de suplimente naturale si fito-dermatocosmetice, o mare parte unice in Romania: vitamine, minerale, extracte standardizate din plante, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, probiotice si prebiotice si o linie speciala de produse pentru copii.

Produsele din portofoliul Secom® acopera intreaga gama de afectiuni si apartin celor 10 branduri internationale asupra carora Secom® detine exclusivitate in Romania: Nature’s Way®, Boericke & Tafel®, Solaray®, KAL®, ChildLife Essentials®, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac® Canada International, Mushroom Wisdom® si Life-flo®.

Magazinul este deschis publicului din 12 octombrie 2015 si functioneaza de luni pana vineri - de la 8:00 la 20:00, iar sambata de la 9:00 la 14:00.

Noul magazin Secom® este cel de-al 7-lea din portofoliul companiei, reteaua de retail Secom® fiind inaugurata in aprilie 2013. Compania detine patru magazine in Bucuresti si cate un magazin in Iasi, Ploiesti si Brasov.

Urmatorul articol