Sustinem din nou sanatatea prin miscare la Cupa Secom, Bucuresti, 24-26 iulie 2015

Sustinem din nou sanatatea prin miscare la Cupa Secom, Bucuresti, 24-26 iulie 2015

Secom® este din nou alaturi de Tenis Partener, in cadrul Cupei Secom, turneu gold care se va desfasura intre 24 si 26 iulie 2015 la baza sportiva Daimon din Bucuresti. Compania continua astfel sa sustina sanatatea prin miscare si sa informeze cu privire la cele mai eficiente metode de a mentine o sanatate optima. De asemenea, Secom® va oferi tuturor participantilor, campionilor si finalistilor produse naturale pentru sanatate si fito-dermatocosmetice Life-flo®.

Pentru Cupa Secom vor concura 70 de pasionati de tenis, incadrati la nivelurile de joc 6, 7 si 8, unii dintre cei mai buni jucatori din circuitul pentru amatori. Primele sesiuni vor avea loc vineri, 24 iulie, incepand cu ora 16:00 si vor fi urmate de alte doua sesiuni sambata intre orele 08:00 si 22:00. In cea de a treia zi vor avea loc partidele din cadrul semifinalelor si finalelor.

Proiectul Tenis Partener, aflat in al 7-lea an de existenta, este destinat tuturor jucatorilor de tenis amatori din Romania. Proiectul sportiv se deruleaza la nivel national si include peste 450 de turnee Silver, Gold si Platinum, organizate in 100 de cluburi de tenis din 65 orase din intreaga tara, pe toata durata anului. Varsta minima a jucatorilor este de 11 ani pentru juniori si de 18 ani pentru adulti.

Urmatorul articol