Secom®, sponsor oficial la “Bucurestiul joaca tenis”

Secom®, sponsor oficial la “Bucurestiul joaca tenis”

Fiecare prilej pentru a face miscare este un prilej in plus pentru a avea grija de sanatatea noastra. Sustinator al unui stil de viata activ, bazat pe principii sanatoase, Secom® s-a alaturat turneului de tenis pentru amatori “Bucurestiul joaca tenis” din iunie 2015.

Competitia include 12 probe de simplu si 6 de dublu, probe exclusiv pentru femei, pentru juniori sau pentru categoria de varsta +40. Turneul „Bucurestiul joaca tenis” se desfasoara in weekend-ul 5-7 iunie 2015, la Academia de Tenis Herastrau, clubul principal al evenimentului. Meciuri vor mai fi programate si la Academia de Tenis Enache si Tenis Club Arcul de Triumf.

Cu prilejul celei de-a cincea editie, Secom® va fi prezent la eveniment pentru a informa despre beneficiile unui stil de viata sanatos si cum este acesta sustinut de un program complet de alimentatie, exercitii fizice si program echilibrat. De asemenea, Secom® va oferi campionilor si finalistilor premii constand in produse naturale pentru sanatate si fito-dermatocosmetice Life-flo®.

Urmatorul articol