DUBLU puncte Secom Club la produsele Good Routine

Secom si Pukini va dau intalnire in Parcul Lumea Copiilor

Secom si Pukini va dau intalnire in Parcul Lumea Copiilor

Secom® si Pukini invita copiii si parintii la o intalnire speciala cu ingeniozitatea, creativitatea si indemanarea. Sambata, 18 iulie, in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti (intrarea Secerei), intre orele 18:00 si 20:00 copiii si parintii vor avea parte de un program special de vacanta, care cuprinde ateliere, jocuri, sfaturi pentru sanatate si o tombola cu premii.

Programul cuprinde:

Atelierul “Morisca Magica” propune copiilor o incursiune in lumea stiintei, tehnicii, artei si magiei. Copiii vor construi pas cu pas moristi conform regulilor aerodinamicii, vor asambla detaliile si le vor personaliza prin magia culorilor. Atelierul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani.

Copiii mai mari, isi vor exersa indemanarea ajutand “Asteroidul buclucas” sa ajunga acasa. Atelierul provoaca copiii sa arunce asteroidul la tinta, astfel incat sa-l intoarca acasa. Acesta a evadat din centura de asteroizi si a plecat sa cutreiere universul. A calatorit mult, a aflat lucruri interesante, s-a minunat de frumusetea si nemarginirea universului, dar acum e timpul sa se intoarca acasa. Haideti sa-l ajutam sa se intoarca in centura de asteroizi, alaturi de amicii sai.

Cei prezenti vor mai avea ocazia sa se inscrie la “Family challenge”, o competitie in care promovam miscarea in familie. Cei prezenti se vor intrece la saritul coardei. Primii 10 cei mai buni competitori, care vor reusi sa faca 133 de sarituri in doua minute, vor primi o coarda digitala si alte surprize de la Secom.

Cei prezenti vor avea ocazia sa se inscrie la o tombola cu premii in produse pentru copii!

Participarea la eveniment este gratuita, va asteptam cu drag!

Urmatorul articol