Reduceri de vara: -10% la 150 lei | -20% la 250 lei

Slabeste fara sa obosesti cu Body UPgrade Alive! 60 days challenge

Slabeste fara sa obosesti cu Body UPgrade Alive! 60 days challenge

Alive! si antrenorul de fitness Robert Dinescu, creatorul celui mai eficient program de slabire si tonifiere musculara au dat start pe 25 mai unei noi editii BodyUPgrade Alive! 60 days challenge, un program intensiv de fitness care te ajuta sa slabesti frumos si sanatos, fara sa obosesti. La finalul celor 60 de zile de antrenamente intense, musculatura va fi mai tonifiata, iar tu vei observa ca rezitenta ta la efort a crescut si ca poti face lucruri pe care inainte nu iti imaginai ca le poti face.

BodyUPgrade Alive! 60 days challenge este un program de antrenamente complexe si intense, care combina principiile High Intensive Training, fiind inspirat de TABATA, MMA şi de antrenamentul unităţilor militare de elită.

Pentru ca eficienta antrenamentelor nu tine doar de efortul fizic depus, ci si de aportul de nutrienti si odihna de calitate, Secom® sustine participantii printr-un cadou special: Mega-Nutrientul pentru energie Alive!™. Produsul contine 133 de ingrediente esentiale ce contribuie la menținerea metabolismului energetic normal, la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice intense si dupa acestea, precum si la funcționarea normala sistemelor muscular si nervos.

BodyUPgrade Alive! 60 days challenge se desfasoara pe durata a 2 luni, cu o frecventa a antrenamentelor de 3 ori pe saptamana. Antrenamentele sunt sustinute chiar de Robert Dinescu, antrenor personal cu o vasta experienta, concretizata in aprecierea clientilor sai, de la oameni obisnuiti pana la numeroase vedete din Romania.

Orele de antrenamente se desfasoara in fiecare zi, in STUDIOUL BodyUPgrade (Str. Dragoslavele nr. 2, Sector 1, zona Piata Victoriei), un spatiu gandit special mai aproape de tine, intr-o zona usor accesibila, ca sa nu iti mai gasesti asa usor scuze sa sari peste antrenamente. Ai la dispozitie 180 mp in care, alaturi de Robert, vei invata pas cu pas ca nimic din ce credeai ca nu poate face corpul tau nu este imposibil. Si vei vedea cum incet incet corpul tau se schimba si impreună cu el si modul in care gandesti, te porti si te simti. Pentru ca nimic nu iti da mai multa incredere in tine decat sa stii si sa simti ca arati asa cum iti doresti.

Urmatorul articol