-25% reducere la comenzi de minim 250 lei

Site-ul liberlamiscare.ro are o noua infatisare

Site-ul liberlamiscare.ro are o noua infatisare

Secom® lanseaza astazi site-ul www.liberlamiscare.ro sub o noua infatisare. Noua modalitate de prezentare a paginilor aduce un plus de rafinament si o interfata “user-friendly”, care sa permita utilizatorilor o accesare cat mai usoara a tuturor informatiilor pe care le cauta si de care acestia au nevoie.

Liberlamiscare.ro este o platforma cuprinzatoare, cu informatii utile si interesante despre cauzele si modalitatile de manifestare ale diverselor afectiuni osteoarticulare si descrieri ale ingredientelor care pot fi utilizate pentru ameliorarea acestui tip de probleme. De asemenea, in cadrul platformei sunt disponibile si sfaturi la care utilizatorii pot apela pentru a preintampina riscul de a se expune la afectiuni osteoarticulare sau pentru a face fata mai usor provocarilor. Site-ul cuprinde si o sectiune in care consumatorii pot adresa intrebari privind sanatatea oaselor si articulatiilor.

Liberlamiscare.ro este platforma online a produsului MSM 90 de capsule de la Secom®. MSM reprezinta o asociere de extracte ce ofera proprietati deosebite destinate reducerii inflamatiilor, durerilor osteoarticulare si refacerii tesuturilor. Produsul contine 5 ingrediente naturale: MSM, ingredient patentat (OptiMSM®), extracte din Gheara diavolului, Curcumin, Boswellia, Gheara matei cu actiune antiinflamatoare si reconstructoare la nivelul tesuturilor. De asemenea, MSM sustine sinteza glucozaminei sulfat si a acidului hialuronic. De aceea, contribuie la mentinerea sanatatii pielii, parului si unghiilor.

Urmatorul articol