DUBLU puncte Secom Club la produsele Good Routine

Secom® are un website nou, www.secom.ro, modern si interactiv

Secom® are un website nou, www.secom.ro, modern si interactiv

Bucuresti, 28 noiembrie, 2012. Compania Secom® are un website nou, www.secom.ro, modern si optimizat conform noilor tendinte din industrie, care ofera mai multa interactivitate cu utilizatorii.

In sprijinul celor care viziteaza noul website Secom® este ghidul virtual de constultanta naturopata unde, pe un model 3D al corpului uman, utilizatorul poate selecta zonele cu probeleme de sanatate si poate obtine o schema de terapie complementara optima, personalizata.

Utilizatorii vor putea gasi pe www.secom.ro portofoliul complet de produse importate de Secom® si informatii relevante despre acestea, precum si articole pe diverse teme de sanatate.

Din dorinta de interactiune cu utilizatorii si din dorinta de a obtine feedback, noul site Secom® are si o sectiune de sondaje de opinie. De asemenea, in permananta, vor exista pe noul site www.secom.ro concursuri cu premii care constau in produse din portofoliul Secom®.

Noul site Secom® contine, de asemenea, doua glosare, unul de termeni medicali si altul de ingrediente prezente in suplimentele alimentare din portofoliul companiei. Ambele glosare sunt utile persoanelor care vor sa fie cat mai bine informate despre sanatate.

Schimbarea vechiului site Secom® cu un produs modern, cu interactivitate crescuta a venit in mod firesc, din dorinta companiei de a-si informa si a-si sprijini cat mai mult consumatorii. Totdata, schimbarea vine si din dorinta Secom® de a inova, compania fiind dintotdeauna trendsetter pe piata suplimentelor alimentare din Romania.

Despre Secom®
Secom® este una dintre cele mai importante companii romanesti, specializata in importul, promovarea si distributia de suplimente alimentare naturale. In prezent, portofoliul Secom® acopera aproape toata gama de afectiuni folosind peste 140 de produse 100% naturale, o parte unice pe piata din Romania.

Din portofoliul Secom® fac parte vitamine, minerale, extracte standardizate din plante, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, probiotice si prebiotice si o linie speciala de produse pentru copii.

In momentul de fata, Secom® ofera cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate prin intermediul celor 9 branduri internationale asupra carora detine exclusivitate in Romania: Nature's Way®, Solaray®, Childlife Essentials®, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac Int'l Canada®, Mushroom Wisdom®, Boericke & Tafel® si KAL®.

Secom® comercializeaza produsele sale in lanturile nationale de farmacii, in magazinele cu profil naturist, farmaciile independente si in mediul online, iar reteaua de colaboratori este in continua crestere.

Urmatorul articol