Echinacea pentru copii, un produs nou in portofoliul Secom®

Echinacea pentru copii, un produs nou in portofoliul Secom®

Echinacea pentru copii (29,6 ml), cu gust de portocale largeste portofoliul de produse Secom® destinate copiilor. In prezent, gama de produse pentru copii oferita de Secom® numara 12 suplimente alimentare 100% naturale, care acopera toate nevoile acestora pentru crestere si dezvoltare armonioasa precum si sustinerea imunitara necesara.

Echinacea pentru copii este produs de compania americana Childlife Essentials®, care ofera o linie completa de suplimente alimentare concepute special pentru bebelusi si copii de catre medicul pediatru Murray Clarke, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Produsele din linia Childlife Essentials® contin cele mai inovative si mai eficiente ingrediente pentru sustinerea dezvoltarii sanatoase si pentru cresterea naturala a imunitatii bebelusilor si a copiilor. Formulele Childlife Essentials® nu contin aditivi, coloranti sau indulcitori artificiali.

Echinacea pentru copii contine un mix de extracte din doua tipuri de plante Echinacea, pentru eficienta maxima: Echinacea purpurea (frunza si floare) si Echinacea angustifolia (radacina), plante provenite din culturi certificate organic.

Produsul este destinat sustinerii naturale a imunitatii copiilor, incepand cu varsta de 6 luni. Echinacea pentru copii contribuie la cresterea numarului si activitatii celulelor sistemului imunitar, stimuleaza fagocitele, celulele care consuma agentii patogeni, ajuta la inhibarea hialuronidazei, enzima secretata de bacterii care le faciliteaza patrunderea in celulele sanatoase, inhiba replicarea virusurilor, fungilor si a bacteriilor, stimuleaza regenerarea tisulara si reduce inflamatiile. De asemenea, ajuta la detoxifierea sanguina si limfatica si imbunatateste functia de detoxifiere a ficatului. Produsul este lichid, pentru a facilita administrarea.

Pretul recomandat pentru produsul Echinacea pentru copii (29,6 ml), cu gust de portocale este 59 de lei.

Despre Secom®

Secom® este una dintre cele mai importante companii romanesti, specializata in importul, promovarea si distributia de suplimente alimentare naturale. In prezent, portofoliul Secom® acopera aproape toata gama de afectiuni folosind peste 140 de produse 100% naturale, o parte unice pe piata din Romania.

Din portofoliul Secom® fac parte vitamine, minerale, extracte standardizate din plante, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, probiotice si prebiotice si o linie speciala de produse pentru copii.

In momentul de fata, Secom® ofera cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate prin intermediul celor 9 branduri internationale asupra carora detine exclusivitate in Romania: Nature's Way®, Solaray®, Childlife Essentials®, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac Int'l Canada®, Mushroom Wisdom®, Boericke & Tafel® si KAL®.

Urmatorul articol