Din 8 aprilie, Secom® deschide propriul lant de magazine

Din 8 aprilie, Secom® deschide propriul lant de magazine

Secom®, importator de produse 100% naturale pentru sanatate, deschide propriul lant de magazine, primele doua dintre ele, in doua locatii din Bucuresti: Sos. Stefan cel Mare nr. 22 si Str. Stirbei Voda nr. 150.

Anul urmator, 2014, Secom® doreste sa deschida noi magazine care sa ofere o acoperire stradala integrala a Bucurestiului si vizeaza prezenta intr-un mall. Pe termen lung, mai exact in urmatorii 10 ani, Secom® doreste deschiderea cate unui magazin in fiecare oras din tara.

Inca de la inceput, Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, precum si ingrediente inovative: colostru, glutation, inozitol hexafosfat, resveratrol, 5-HTP si multe altele. In timp, portofoliul Secom® a ajuns sa acopere toata gama de afectiuni cu peste 140 de produse 100% naturale si este in permanenta extindere. Datorita eficientei si sigurantei, produsele Secom® sunt recomandate cu incredere de medici, farmacisti si de catre pacienti.

Conceptul inovator al magazinelor Secom® consta in asocierea consultantei naturopate oferite pe loc, la cel mai inalt standard in cadrul magazinelor, cu posibilitatea achizitionarii produselor Secom® si oportunitatea participarii la evenimente de educare pentru sanatate.

Magazinele Secom® sunt interfata prin care compania isi doreste sa faciliteze comunicarea cu cei care au nevoie de informatii avizate despre alegerea unor suplimente alimentare premium si sa mentina contactul cu cei care administreaza produsele din portofoliu.

Totodata, magazinele Secom® sunt rezultatul dorintei companiei de a crea o cultura de administrare a suplimentelor alimentare atat pentru preventie, cat si pentru mentinerea sanatatii optime. Acest lucru este necesar in conditiile in care romanii tind sa administreze suplimente alimentare atunci cand boala deja s-a instalat, desi ideala este folosirea acestora pentru preventie. De asemenea, Secom® promoveaza ideea administrarii de suplimente alimentare complementar medicinei alopate, pentru a echilibra deficitele din organism.

In magazinele Secom® sunt disponibile produsele din portofoliul Secom® apartinand celor 9 branduri internationale asupra carora compania detine exclusivitate in Romania: Nature's Way®, Solaray®, Childlife Essentials®, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac Int'l Canada®, Mushroom Wisdom®, Boericke & Tafel® si KAL®.

Un magazin va functiona pe Soseaua Stefan cel Mare nr. 22, iar celalalt in str. Stirbei Voda nr. 150. La sediul magazinului din str. Stirbei Voda nr. 150 va functiona si Centrul de Medicina Integrativa Secom®, relocat din sediul Str. Mircea Vulcanescu nr. 92, Sector 1, Bucuresti, unde a functionat pana la deschiderea magazinelor.

Serviciul de consultanta naturopata Secom® ofera cele mai eficiente solutii naturale personalizate, promovand conceptul de medicina integrativa care presupune asocierea tratamentelor alopate cu terapiile complementare. Schemele de terapie complementara recomandate de Centrul de Medicina Integrativa Secom® se bazeaza exclusiv pe produse din portofoliul Secom®, acestea acoperind toata gama de afectiuni si cuprinzand ingrediente specifice fiecarei arii terapeutice recomandate de literatura de specialitate.

Un serviciu inovator oferit de Centrul de Medicina Integrativa Secom® este scanarea interstitiala (Sistemul EIS), realizata cu un dispozitiv computerizat, electro-medical dezvoltat de o echipa de medici fizicieni, biologi si programatori ai firmei LD Technology-SUA. Dispozitivul este utilizat pentru examinare functionala si screening functional, respectiv detectarea dezechilibrelor inainte de aparitia semnelor clinice de boala, in scopul supravegherii medicale.

Electroscanarea interstitiala este o analiza non-invaziva si rapida care pune in evidenta organele vulnerabile inainte ca problemele de sanatate sa fie evidentiate prin metodele imagistice (ecografie, tomografie computerizata, rezonanta magnetica, PET, etc.) sau prin analize de laborator.

Iata care sunt avantajele alegerii serviciului de consultanta naturopata Secom®: asigura o evaluare preliminara a starii tale de sanatate de catre medici, cu, sau fara interpretarea documentelor medicale, ofera elaborarea unei scheme de terapie complementara adaptata nevoilor tale, asigura suportul informational necesar cu privire la starea ta de sanatate si a produselor recomandate, urmareste evolutia starii tale de sanatate si a rezultatelor obtinute in urma administrarii terapiei complementare elaborate.

Adresele complete ale magazinelor si datele de contact ale acestora sunt:

  • Sos. Stefan cel Mare nr. 22, Sector 2, Bucuresti, Tel/Fax: 0372 444 001, mobil: 0725 443 640, e-mail: stefancelmare22@secom.ro
  • Str. Stirbei Voda nr. 150, Sector 1, Bucuresti , Tel/Fax: 021 316 43 92, Mobil: 0733 354 000, e-mail: stirbeivoda150@secom.ro
Secom® este o companie romaneasca specializata in importul si promovarea de produse naturale pentru sanatate. Inca de la inceput, Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, precum si ingrediente inovative: colostru, glutation, inozitol hexafosfat, resveratrol, 5-HTP si multe altele.

In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni cu peste 140 de produse 100% naturale si este in permanenta extindere. De aceea, veti gasi in portofoliul nostru solutia optima, indiferent de problema de sanatate cu care va confruntati.

Misiunea Secom® nu se opreste la cresterea si diversificarea portofoliului. Secom® isi asuma responsabilitatea de a educa publicul cu privire la rolul suplimentelor alimentare, alegerea corecta a unor produse de calitate, precum si a unor solutii complementare potrivite organizand evenimente de informare pentru public, dar si pentru specialisti. Datorita eficientei si sigurantei, produsele Secom® sunt recomandate cu incredere de medici, farmacisti si de catre pacienti.

Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii pentru problemele de sanatate cu care va confruntati.

Urmatorul articol