-25% reducere la comenzi de minim 250 lei

Secom® se extinde in Arges si lanseaza un nou magazin la Pitesti

Secom® se extinde in Arges si lanseaza un nou magazin la Pitesti

Bucuresti, 2 februarie 2017: Secom®, companie specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, continua extinderea retelei proprii de retail si inaugureaza un nou magazin in Pitesti, in urma unei investitii de 40,000 de euro. Prin inaugurarea magazinului din Pitesti, Secom® ajunge la o retea de retail formata din 11 magazine.

Magazinul Secom® Pitesti este amplasat in zona centrala a municipiului Pitesti, pe str. Victoriei nr. 1, in proximitatea principalelor institutii social-administrative. Noul magazin are o suprafata de 45 mp, se remarca prin desing-ul care imbina vitalitatea naturii cu echilibrul si rigurozitatea stiintei.

Magazinul Secom® Pitesti este primul lansat in 2017 si este deschis publicului din 30 ianuarie. Acesta functioneaza de luni pana vineri – de la 8.00 la 20.00, iar sambata de la 9.00 la 14.00.

Noul magazin ofera acces argesenilor la toate produsele naturale pentru sanatate si frumusete din portofoliul Secom®, consultanta de specialitate si consiliere in alegerea personalizata a produselor naturale pentru sanatate. Portofoliul Secom® cuprinde peste 250 de suplimente alimentare naturale, realizate de producatori cu renume mondial, care acopera toate ariile terapeutice, precum si o linie speciala de produse naturale pentru frumusete. Produsele Secom® se disting prin materia prima de calitate superioara, formulele inovative si originale, concentratiile optime de ingrediente active. In plus, Secom® este importatorul exclusiv in Romania a produselor ChildLife, prima gama de suplimente alimentare naturale special create pentru sanatatea copiilor.

„Continuam sa ne consolidam reteaua de magazine la nivel national, iar magazinul de la Pitesti reprezinta inca un pas in acest sens. Investim in dezvoltarea magazinelor noastre deoarece acestea ne sustin in demersul de informare si creare a unei culturi privind administrarea corecta si informata de suplimente alimentare. In contextul in care observam o mai mare deschidere a romanilor pentru produsele naturale pentru sanatate, credem ca avem si o mare responsabilitate in procesul de educare a consumatorilor si a mediului profesional. Secom® si-a asumat acest rol, iar magazinele noastre reprezinta un pilon important in acest sens”, sustine Lucia Costea, managing partner Secom®.

Secom® detine o retea formata din 11 magazine proprii, patru in Bucuresti si cate o unitate in Bacau, Brasov, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu si Timisoara. Primele magazine au fost lansate in anul 2013, iar anul trecut Secom® si-a consolidat prezenta in Timisoara si Sibiu, deschizand in aceste orase cate un magazin.

Despre Secom®
Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de inalta calitate.

Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante si ingrediente inovatoare precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP, NADH, D-riboza, GABA, sau L-ornitina.

Secom® este importatorul exclusiv in Romania al brand-urilor Solaray®, KAL®, ChildLife® Essentials, Jarrow Formulas®, Nature’s Way®, Boerike&Tafel®, China-Japan Feida Union®, Essiac® Mushroom Winsdom®, Life-Flo®, producatori de top din SUA, recunoscuti datorita formulelor inovatoare.

In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni, cuprinzand peste 250 de suplimente alimentare naturale si 35 de fito-dermatocosmetice, o mare parte unice pe piata din Romania.

Printre cele mai cunoscute branduri din portofoliul Secom® sunt: Alive!™, Super Enzymes™, Neuro Optimizer®, SystemWell®, Uro-Care with Cran-Actin®, MSM 750mg si produsele din gama ChildLife® Essentials.

In 2016, Secom® a primit titlul „Cel mai de incredere brand pentru copii”, pentru produsul Vitamin C 250mg de la ChildLife® Essentials, in cadrul unui studiu D&D Research, la solicitarea Forbes Romania.

Produsele Secom® sunt disponibile in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, precum si in cele 11 magazine Secom® din Bucuresti, Brasov, Bacau, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu si Timisoara.

Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete.

Urmatorul articol