-25% reducere la comenzi de minim 250 lei

Nou magazin Secom® la Pitesti

Nou magazin Secom® la Pitesti

Secom® se extinde in zona Argesului si lanseaza un magazin in Pitesti. Noul magazin este cel de-al 11 din portofoliul Secom® si este aplasat pe str. Victoriei nr. 1, in proximitatea principalelor institutii socio-administrative. Magazinul Secom® Pitesti are o suprafata de 45 mp, se remarca prin desing-ul ce imbina vitalitatea naturii cu echilibrul si rigurozitatea stiintei. Magazinul este deschis publicului din 30 ianuarie 2017 si functioneaza de luni pana vineri – de la 8.00 la 20.00, iar sambata de la 9:00 la 14:00.
In cadrul magazinului Secom® Pitesti argesenii au acces la toate produsele naturale pentru sanatate si frumusete din portofoliul Secom®, consultanta de specialitate si consiliere in alegerea personalizata a produselor naturale pentru sanatate. Portofoliul Secom® cuprinde peste 250 de suplimente alimentare naturale, realizate de producatori cu renume mondial, care acopera toate ariile terapeutice, precum si o linie speciala de produse naturale pentru frumusete. Produsele Secom® se disting prin materia prima de calitate superioara, formulele inovative si originale, concentratiile optime de ingrediente active.
In plus, Secom® este importatorul exclusiv in Romania a produselor ChildLife® Essentials, prima gama de suplimente alimentare naturale special create pentru sanatatea copiilor.
Secom® detine o retea de 11 magazine proprii in Bucuresti, Brasov, Bacau, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu si Timisoara.
Printre cele mai cunoscute brand-uri din portofoliul companiei se numara: Alive!™, Super Enzymes™, Neuro Optimizer®, SystemWell®, Uro-Care with Cran-Actin®, MSM 750mg si gama destinata sanatatii copiilor – ChildLife® Essentials (Cod Liver Oil, First Defense, Pure DHA, Colostrum plus Probiotics etc).

Urmatorul articol