Secom® se alatura proiectului caritabil Festivalul Brazilor de Craciun 2014

Secom® se alatura proiectului caritabil Festivalul Brazilor de Craciun 2014

Sustinerea educatiei si dezvoltarii armonioase a copiilor este o prioritate pentru Secom®, de aceea la finalul acestui an compania se implica inca o data intr-un proiect caritabil pentru copii, Festivalul Brazilor de Craciun, editia 2014.

Festivalul Brazilor de Craciun este un eveniment de colectare de fonduri pentru sprijinirea programelor educationale destinate copiilor defavorizati. Sumele stranse cu ocazia editiei din acest an vor fi indreptate catre 2.500 de copii din comunitati defavorizate, cuprinsi in programele Educatie Prescolara, Scoala dupa Scoala si A Doua Sansa.

“Participarea la Festivalul Brazilor de Craciun este o ocazie excelenta atat pentru a oferi un suport material copiilor care au nevoie de acesta pentru a primi o educatie la standardele pe care ni le dorim si pentru copiii nostri, cat si pentru a atrage atentia asupra unui mesaj foarte important: sanatatea incepe din copilarie, iar educatia este un pilon de baza pentru o dezvoltare sanatoasa, corecta si armonioasa. Trebuie sa acordam copiilor toata sustinerea noastra pentru ca ei sa creasca si sa se dezvolte intr-un mediu sanatos din toate punctele de vedere.”, declara Lucia Costea, Managing Partner Secom®.

Implicarea in proiectul Festivalul Brazilor de Craciun este doar una dintre modalitatile prin care Secom® sustine educatia si dezvoltarea armonioasa a copiilor. Sub umbrela mesajului “Sanatatea incepe din copilarie”, Secom® organizeaza seminarii, intalniri cu parintii si copiii, evenimente de amploare destinate mediului profesional. Scopul comun al acestor actiuni este comunicarea deschisa, corecta si onesta cu publicul pentru a oferi celor care au nevoie si care sunt direct implicati in dezvoltarea copiilor cat mai multe informatii despre cum putem sa oferim. De asemenea, Secom® se implica atat din punct de vedere material cat si cu suport informational si in cadrul altor proiecte ce sustin educatia si asigurarea sanatatii optime a copiilor.

Festivalul Brazilor de Craciun a fost initiat in anul 2001 de organizatia Salvati Copiii Romania. In cele 13 editii care au avut loc de la demararea proiectului au fost colectati 2.824.100 euro, investiti in suport educational pentru 20.700 de copii. Familiile sprijinite astfel au primit ajutor material, consiliere sociala si juridica in scopul integrarii sau reintegrarii scolare a copiilor care muncesc, facilitarii accesului la educatie si prevenirii abandonului scolar.

Urmatorul articol