Secom®, primii 15 ani de vitalitate pentru o viata sanatoasa

Secom®, primii 15 ani de vitalitate pentru o viata sanatoasa

Dragii nostri,

Deschidem in mod festiv 2019, un an cu semnificatie aparte pentru noi, in care sarbatorim 15 ani de la infiintarea Secom®.

Au fost 15 ani frumosi, cu multa determinare, energie si implicare, cu provocari pe masura, cu mult curaj si perseverenta. Au fost anii in care am pus bazele Secom®, o companie construita pornind de la o convingere puternica: sanatatea inseamna echilibru si vitalitate, iar prin cele mai avansate solutii de preventie si tratament ale medicinei integrative, putem sa imbunatatim calitatea vietii dumneavoastra, a consumatorilor nostri si a tuturor romanilor.

Dedicati acestui credo, in 2004 am lansat pe piata din Romania fitoterapia stiintifica, ce valorifica experienta milenara a fitoterapiei traditionale, folosind doar acele plante ale caror efecte terapeutice au fost confirmate prin cercetari stiintifice moderne.

Astfel, cu multa responsabilitate, acum 15 ani am decis sa importam, de la unii dintre cei mai renumiti producatori internationali, suplimente naturale de calitate superioara, cu concentratii optime de substante active. Am ales produsele cu mare grija, pe criterii stiintifice, pentru a va oferi dumneavoastra, consumatorilor nostri garantia sigurantei si eficientei acestora.

Am fost prima companie care a introdus in Romania multe dintre ingredientele “inovatoare” disponibile astazi: ciuperci medicinale, colostru, glutation, 5-HTP, resveratrol, GABA, L-citrulina si prima gama de suplimente special creata de medici pediatri pentru sanatatea copiilor – ChildLife® Essentials, dar si concepte precum medicina integrativa sau extract standardizat.

In continuare, in Secom® avem o permanenta preocupare pentru inovatie. Anual aducem produse noi care sa raspunda nevoilor variate de consum ale dumneavoastra, ale romanilor si care pot sustine un stil de viata sanatos. In prezent, avem in portofoliu peste 400 de produse naturale din trei categorii: suplimente alimentare - care acopera toate ariile terapeutice, produse cosmetice de ultima generatie si doua game de ceaiuri premium.

Cheia succesului Secom® sta in calitatea exceptionala a produselor. Cele 300 de suplimentele alimentare Secom® sunt naturale si originale, sunt realizate de producatori internationali cu experienta considerabila in domeniul medicinei integrative, fiind administrate cu succes de zeci de ani la nivel mondial. Produsele noastre contin materie prima de calitate superioara, au concentratii optime de ingrediente active, au forme de prezentare usor de administrat, permit eliberarea rapida a substantelor active in organism si ofera biodisponibilitate optima.

Totodata, la Centrul de Medicina Functionala si Integrativa Secom® elaboram programe de terapie complementara personalizate, a caror eficienta este asigurata de calitatea produselor naturale din portofoliul Secom®. Peste 15.000 de pacienti au inregistrat evolutii favorabile sub tratamentele complementare recomandate la Centrul Secom®.

Astazi, Secom® este o companie solida, cu o echipa de 170 de profesionisti, 14 magazine proprii si un portofoliu complex de 400 de produse disponibile atat in reteaua proprie, pe www.secom.ro, cat si in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national.

Dincolo de aceste rezultate, cea mai mare reusita ramane pentru noi faptul ca am castigat increderea dumneavoastra, a consumatorilor informati si cu o atitudine responsabila fata de sanatate. Impreuna, prin deschiderea dumneavoastra catre metode complementare de tratament si cu eforturile noastre constante de informare despre eficacitatea produselor fitoterapeutice Secom®, credem ca am reusit sa schimbam mentalitati si sa contribuim la cresterea preocuparii romanilor pentru o viata mai sanatoasa.

Am construit Secom® cu multa dedicare, entuziasm si cu dorinta de a oferi produse naturale de cea mai buna calitate, care sa va imbunatateasca realmente viata. Ramanem loiali acestui credo si in viitor, de aceea vom continua sa investim in inovatie, introducand in portofoliu produse noi care sa sustina un stil de viata echilibrat si speram ca ne veti fi alaturi si de acum inainte.

Va multumim mult pentru increderea pe care ne-ati acordat-o devenind consumator al produselor Secom®!

Lucia Costea si Andrei Costea – co-fondatori Secom®

Urmatorul articol