Reduceri de vara: -10% la 150 lei | -20% la 250 lei

Brandul de ceaiuri premium The Republic of Tea a intrat in portofoliul Secom®

Brandul de ceaiuri premium The Republic of Tea a intrat in portofoliul Secom®

13 decembrie 2018 - Secom®, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, a introdus in portofoliu marca americana de ceaiuri premium The Republic of Tea, cunoscuta si respectata pentru calitatea superioara, selectia variata de arome, gustul delicios, dar si efectele benefice pe care ceaiurile le pot avea pentru sanatate. Un alt element definitoriu al brandului The Republic of Tea este prezentarea eleganta a produselor in cutii cilindrice metalice, reciclabile si reutilizabile, cu un design deosebit care pot fi oricand o varianta foarte distinsa de cadou pentru parteneri de afaceri sau apropiati.

Portofoliul Secom® include 24 de sortimente de ceai The Republic of Tea: 17 tipuri din plante, 4 tipuri de ceai verde, 2 sortimente de ceai negru si 1 sortiment de ceai alb, din care 9 variante sunt organice. Acestea vor fi comercializate exclusiv in magazinele Secom® si pe magazinul online www.secom.ro.

Produsele The Republic of Tea sunt de cea mai buna calitate si provin din culturi de ceai diverse din intreaga lume, de la Muntii Wuyi din China pana la insulele din Sri Lanka. Aromele folosite sunt naturale si sunt obtinute numai prin distilare cu abur, fara utilizarea de aditivi chimici sau conservanti. Ceaiurile The Republic of Tea sunt verificate si supuse celor mai riguroase procese de asigurare a calitatii, la nivelul culturii, inainte de expediere si din nou la sosirea ceaiului pe linia de ambalare, iar apoi pe tot parcursul procesului de productie. Totodata, ceaiurile sunt in permanenta testate pentru controlarea reziduurilor de pesticide.

Ceaiurile sunt ambalate in cutii cilindrice din otel care se inchid etans si sunt unele dintre cele mai reciclate ambalaje la nivel mondial. Totodata, produsele The Republic of Tea sunt certificate BPA Free, care reprezinta garantia faptului ca ambalajul respectiv nu contine BPA (Bisfenol A), substanta chimica ce imita activitatea, respectiv caracteristicile estrogenului, si care poate declansa aparitia anumitor afectiuni. The Republic of Tea este membra a Ethical Tea Partnership, asociatia non-profit a celor mai mari producatori de ambalaje pentru ceai, care promoveaza responsabilitatea sociala in comertul international de ceai si aprovizionarea etica a ceaiului.

Ne bucuram sa ne extindem portofoliul de ceaiuri cu un brand atat de apreciat la nivel international si cu care impartasim preocuparea pentru calitate superioara. In prezent, oferim consumatorilor nostri peste 40 de sortimente de ceai premium din gamele TEALIA si The Republic of Tea, care speram nu doar sa ii ajute sa treaca mai usor peste sezonul rece dar si, de ce nu, sa transforme consumul de ceai dintr-un obicei sezonier intr-unul recurent. Este un gest atat de simplu, dar cu un impact atat de mare pentru sanatatea noastra“ a declarat Lucia Costea, Managing Partener Secom®.

Brandul acorda o importanta deosebita protectiei mediului care se reflecta atat in practicile de ambalare, cat si in cele de transport a ceaiurilor. Pungile rotunde de ceai The Republic of Tea sunt fabricate din hartie nealbita – care nu contine substante chimice si nici clor - fara snururi, etichete si capse. Ceaiurile sunt certificate non-GMO (nemodificata genetic), Gluten free (nu contine gluten) sau Kosher (Passover). De asemenea, ambalarea si transportul ceaiurilor The Republic of Tea se axeaza pe minimalism, simplitate si eliminarea excesului. Pentru toate livrarile, materialul principal de ambalare este hartia de ceai regenerata, suplimentata cu produse de ambalare 100% reciclabile. Materialele naturale folosite pentru ambalare nu numai ca protejeaza ceaiul si permite The Republic of Tea sa utilizeze cutii de transport mai mici, dar ajuta si la economisirea combustibililor si reducerea nivelului de poluare rezultat in urma transportului.

Ceaiurile The Republic of Tea din portofoliul Secom sunt ambalate in cutii de 36 si repectiv 50 de plicuri, prezentare care asigura un raport corect intre cantitate-calitate si pretul produselor si care ofera Secom® un avantaj competitiv, in contextul in care piata locala este dominata de cutii de 20 de plicuri.

Despre Secom®

Secom® este compania romaneasca, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de inalta calitate. Compania este specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate, frumusete, respectiv suplimente alimentare, ceaiuri si cosmetice naturale.

Secom® a facut pionierat, fiind prima companie care a introdus in Romania multe dintre ingredientele “inovatoare” disponibile astazi: ciuperci medicinale, colostru, glutation, 5-HTP, resveratrol, GABA, L-citrulina si prima gama de suplimente special creata de medici pediatri pentru sanatatea copiilor – ChildLife® Essentials, dar si concepte precum cel de medicina integrativa sau extract standardizat.

In prezent, portofoliul Secom® include peste 400 de produse naturale premium, cu ingrediente de inalta calitate, din 3 categorii: suplimente alimentare, ceaiuri si produse cosmetice naturale de ultima generatie. Produsele Secom® sunt disponibile in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, pe www.secom.ro si in cele 14 magazine Secom® din Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Arad si Oradea.

Despre The Republic of TEA

The Republic of Tea imbogateste viata consumatorilor sai, oferindu-le cele mai gustoase ceaiuri si infuzii premium de plante, prin inovatie si educatie si prin promovarea conceptului de savurare a vietii, asemenea ceaiului, inghititura, cu inghititura, in tihna, pe indelete. Infiintat in 1992, The Republic of Tea a lansat un adevarat trend propunand ceaiurile premium marca proprie. Astazi brandul ofera o mare varietate de ceaiuri de calitate superioara, amestecturi din plante, carti si accesorii inspirate de natura. The Republic of Tea are in portofoliu 300 de ceaiuri 100% naturale si diverse alte sortimente, precum si accesorii pentru ceai si o gama de ceaiuri reci premium, imbuteliate in ambalaje din sticla, create special pentru restaurantele si hotelurile cu bucatarii fine. Totodata, The Republic of Tea acorda o importanta deosebita modului in care activitatea brandului influenteaza societatea si in acest sens sustine organizatii de seama precum The Ethical Tea Partnership si The Whole Planet Foundation. Produsele The Republic of Tea beneficiaza de urmatoarele certificari: Demeter USA Certified Biodynamic, Fair Trade (ingredientele sunt provenite din comertul echitabil), Gluten-Free (produsele nu contin gluten), Non-GMO (nu contin organisme modificate genetic), OU Kosher, Rainforest Alliance siUSDA Organic - certificari care confirma respectarea celor mai inalte standarde din industrie. Pentru mai multe informatii, accesati www.REPUBLICofTEA.com, sau urmariti Republic of Tea pe Twitter, Facebook, Instagram si Snapchat @RepublicofTea.

Urmatorul articol