Secom® organizeaza conferintele medicale “Importanta suplimentelor alimentare pentru dezvoltarea sanatoasa a copilului”

Secom® organizeaza conferintele medicale “Importanta suplimentelor alimentare pentru dezvoltarea sanatoasa a copilului”

Compania Secom®, importator si distribuitor de suplimente alimentare naturale, organizeaza in luna septembrie seria de conferinte nationale medicale “Importanta suplimentelor alimentare pentru dezvoltarea sanatoasa a copilului”.

Tema principala care va fi dezbatuta in cadrul intalnirilor este rolul suplimentelor alimentare in sustinerea organismului copiilor, pentru o dezvoltare corecta, armonioasa si sanatoasa a acestora. Printre vorbitori se numara: Dr. Murray Clarke, fondator al companiei americane ChildLife Essentials® si primul medic care a introdus pe piata suplimentelor alimentare o linie destinata exclusiv copiilor, si Dl. Christoff Ballin, Director de Dezvoltare al companiei ChildLife Essentials®. De asemenea, evenimentele se vor bucura de participarea Prof. Dr. Marin Burlea, Presedintele Societatii Romane de Pediatrie, respectiv a Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuliasa, Presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania.

Conferintele se adreseaza medicilor pediatri, medicilor de familie si farmacistilor din intreaga tara. Intalnirile au loc in trei orase cheie: Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi, astfel incat evenimentele sa fie accesibile din toate regiunile.

Programul evenimentelor este urmatorul:
- 9 septembrie 2013, ora 09:00 – 14:00, Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti – program special pentru farmacisti;
- 9 septembrie 2013, ora 14:30 – 19:30, Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti – program special pentru medici;
- 11 septembrie 2013, ora 09:00 – 14:00, Grand Hotel Traian, Iasi – program special pentru farmacisti;
- 11 septembrie 2013, ora 14:30 – 19:00, Grand Hotel Traian, Iasi – program special pentru medici;
- 12 septembrie 2013, ora 14:30 – 19:00, Grand Hotel Napoca, Cluj-Napoca – program special pentru medici;
- 13 septembrie 2013, ora 09:00 – 14:00, Grand Hotel Napoca, Cluj-Napoca – program special pentru farmacisti.

Conferintele sunt creditate cu 4 puncte E.M.C, respectiv 8 puncte E.F.C si puncte OAMGMAM conform evaluarii ulterioare a evenimentelor.

Pentru inscrieri va rugam trimiteti un mesaj cu numele complet, specializarea si evenimentul la care doriti sa participati pe adresa cristina.cojocaru@secom.ro. Data limita pentru inscrieri este duminica, 1 septembrie 2013.

Parteneri media:

Urmatorul articol