📢10% reducere la 150 lei sau 20% la 250 lei cheltuiti

Secom® inaugureaza un magazin la Bacau, ajungand astfel la o retea de 8 magazine

Secom® inaugureaza un magazin la Bacau, ajungand astfel la o retea de 8 magazine

Bucuresti, 15 decembrie 2015: Secom®, companie specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, continua extinderea retelei nationale de retail si inaugureaza un magazin in Bacau. Noul magazin este al 8-lea din portofoliul companiei, al doilea inaugurat in 2015 si a necesitat o investitie de 40,000 de euro.

Magazinul situat in centrul Bacaului, pe Calea Marasesti, nr. 11 (vis a vis de Primaria Bacau), are o suprafata de 60 mp si vine cu un design inovator, care sustine echilibrul, naturaletea si vitalitatea.

In magazinul Secom® din Bacau sunt disponibile toate produsele din portofoliul Secom®: peste 250 de suplimente alimentare naturale, care acopera toata gama de afectiuni (vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de suplimente alimentare pentru copii), precum si produse fito-dermatocosmetice de ultima generatie pentru sanatatea pielii, a tenului si a unghiilor. In cadrul noului magazin inaugurat, Secom® ofera servicii de consultanta referitoare la alegerea produselor naturale pentru sanatate, administrarea suplimentelor alimentare, asocierea acestora cu tratamentul alopat, precum si consiliere fito-dermatocosmetica (identificarea tipologiei de ten, personalizarea rutinei de ingrijire a pielii, unghiilor si a parului si elaborarea unui plan pentru remedierea problemelor acestora).

“Magazinul Secom® Bacau vine sa raspunda nevoii tot mai ridicate a consumatorilor din Nord-Estul tarii de produse naturale pentru sanatate, oferindu-le formule inovatoare, originale, de calitate exceptionala, in concentratii optime, produse de companii cu renume mondial. Prin noul magazin incheiem anul cu promisiunea de a continua investitiile in noi unitati, in informarea consumatorilor si in promovarea celor mai bune solutii naturale pentru sanatate”, afirma Lucia Costea, Managing Partner Secom®.

Magazinul este deschis publicului din 14 decembrie 2015 si functioneaza de luni pana vineri, de la 8:00 la 20:00, iar sambata de la 9:00 la 14:00. Cu ocazia inaugurarii, in cadrul magazinului Secom® sunt organizate mai multe concursuri si tombole, iar produsele pot fi achizitionate la preturi speciale.

Reteaua de retail Secom® a fost inaugurata in aprilie 2013.In prezent, compania detine patru magazine in Bucuresti si cate un magazin in Iasi, Ploiesti, Brasov (lansat in octombrie 2015) si Bacau reteaua de retail urmand sa se extinda in urmatorii ani.

Despre Secom®


Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de inalta calitate.

Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete. Inca de la inceput, Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante si ingrediente inovatoare precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP, NADH, D-riboza, GABA, L-citrulina, L-ornitina si multe altele.
In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni, cuprinzand peste 250 de suplimente alimentare naturale si 35 de fito-dermatocosmetice, o mare parte unice pe piata din Romania.

Portofoliul Secom® include: vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de suplimente alimentare pentru copii, creme medicinale si fito-dermatocosmetice.
Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate si frumusete.

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:
Victoria Donos
PR Specialist Secom®
victoria.donos@secom.ro
Telefon: 0729 300 304

Urmatorul articol