DUBLU puncte Secom Club la produsele Good Routine

Secom® tine pasul cu cei mai energici maratonisti

Secom® tine pasul cu cei mai energici maratonisti

Luna octombrie incepe cu cea mai mare competitie pentru pasionatii de alergare: Bucharest International Marathon (Maratonul International Bucuresti). Secom® va fi prezent in Piata Constitutiei intre 2 si 4 octombrie 2015 cu un boost de energie si sfaturi pentru sanatate, atat pentru participanti, cat si pentru sustinatori.

La standul Secom® sunt disponibile oferte speciale la produse naturale care sustin nivelul de energie, pentru sanatatea sistemelor osos, cardiovascular, hepatic si nu numai. Consultantii Secom® au pregatit sfaturi pentru a ne mentine in forma, pentru a face fata antrenamentelor intense si pentru sanatatea intregii familii.

Cei care vor sustine particpantii la curse cu un mesaj de incurajare postat pe Facebook de la standul Secom® vor intra in tragerea la sorti cu premii constand in Mega-Nutrientul Alive!™.De asemenea, reprezentantii Alive!™ vor fi prezenti in spatiul expozitional cu cadouri pentru energie, 133 de ingrediente esentiale pentru energie dintr-o singura sursa.

Bucharest International Marathon este un eveniment sportiv dedicat tuturor alergatorilor, indiferent de varsta si nationalitate. Cursele disponibile sunt: maraton, semimaraton, stafeta, cursa popular, cursa fotoliilor rulante si cele pentru copii. Fiecare editie a competitiei aduna mii de alergatori din Romania si alte tari de pe intreg mapamondul.

Urmatorul articol