📢10% reducere la 150 lei sau 20% la 250 lei cheltuiti

Secom® invita copiii la Ora de Stiinta in Bebe Supermarket Militari

Secom® invita copiii la Ora de Stiinta in Bebe Supermarket Militari

Secom® invita copiii isteti sa-si dezmorteasca curiozitatea si sa dea frau zambetelor in cadrul unei Ore de Stiinta altfel. Daca ai un copil istet, vino la Bebe Supermarket si ofera-i copilului tau o Ora de Stiinta de neuitat. Ghid in lumea cunoasterii va fi Profesorul Trasnit si asistentii sai.

Va asteptam sambata 27 august si duminica 28 august, intre ora 11:00-12:00, la Bebe Supermarket, Militari Shopping Center, Bd. Iuliu Maniu, nr. 560, Bucuresti, zona de evenimente, sa va bucurati de o multitudine de experimente distractive.

Sambata, 27 august, la Ora de Stiinta copiii sunt invitati sa afle cum se umfla baloanele fara sa sufle in ele, cum poate urca apa, cate experimente se pot face cu un simplu ou sau cum poate seca apa cu ajutorul chimiei.

Duminica, 28 august, “la catedra” Orei de Stiinta, profesorul Trasnit asteapta copiii sa le arate cum pot dansa culorile, cum se poate construi un vulcan in laborator sau cat cantareste aerul.

Stiinta este deosebit de interesanta daca stiti sa-i aflati tainele.

Intrarea la cele doua ateliere este gratuita. Copiii si parintii vor mai beneficia de surprize si cadouri frumoase de la Secom®.

Ora de Stiinta face parte din demersul pentru dezvoltarea neurocognitiva a copiilor initiat de Secom®. Ne propunem sa cream copiilor experiente care sa-i ajute sa cunoasca lumea din jur, dezvoltandu-le imaginatia, capacitatea de analiza si atentia.

Urmatorul articol