Doar astazi, 29 martie, ai 25% reducere la minim 2 produse Childlife

Secom® a inaugurat un nou magazin la Sibiu si ajunge la o retea de 10 magazine

Secom® a inaugurat un nou magazin la Sibiu si ajunge la o retea de 10 magazine

Bucuresti, 18 octombrie 2016: Secom® continua extinderea retelei de retail si lanseaza un nou magazin propriu in mun. Sibiu, unul dintre cele mai importante centre social-economice din Transilvania. Noul magazin este cel de-al 10-lea din portofoliul companiei si cel de-al doilea magazin inaugurat in 2016.

Magazinul Secom® Sibiu este amplasat in zona pietonala, pe str. Tribunei nr. 2, in imediata apropiere de Piata Mare. Acesta are o suprafata de 30 mp si a necesitat o investitie de aprox. 35.000 de euro.

Noul magazin Secom® ofera acces la toate produsele naturale pentru sanatate si frumusete din portofoliul Secom®, consultanta de specialitate si consiliere in alegerea personalizata a produselor naturale pentru sanatate. Portofoliul Secom® cuprinde peste 250 de suplimente alimentare naturale, realizate de producatori cu renume mondial, care acopera toate ariile terapeutice, precum si o linie speciala de produse naturale pentru frumusete. Produsele Secom® se disting prin materia prima de calitate superioara, formulele inovative si originale, concentratiile optime de ingrediente active. In plus, Secom® este importatorul exclusiv in Romania a produselor ChildLife, prima gama de suplimente alimentare naturale special create pentru sanatatea copiilor.

„Secom® este un brand care a castigat increderea consumatorului roman in primul rand prin calitatea produselor, apoi prin sustinerea conceptului de medicina integrativa, comunicare etica si informare constanta. Sunt principii in care credem si prin acestea incercam sa impunem standarde in piata de suplimente alimentare, iar conceptul de magazin ne ajuta in acest sens deoarece reprezinta o interfata directa intre Secom® si consumator. Vom continua sa dezvoltam reteaua de magazine intr-un ritm sustenabil, astfel incat sa ajungem si in alte zone ale tarii”, sustine Lucia Costea, managing partner Secom®.

Magazinul este deschis publicului din 17 octombrie 2016 si functioneaza de luni pana vineri – de la 8:00 la 20:00, iar sambata de la 9:00 la 14:00. Cu ocazia lansarii, in cadrul magazinului sibienii pot beneficia de reduceri de inaugurare de 20% la intreg portofoliul de produse, dar si alte promotii atractive.

Lansata in 2013, reteaua de retail Secom® cuprinde 10 magazine, patru in Bucuresti si cate o unitate in Bacau, Brasov, Iasi, Ploiesti, Sibiu si Timisoara. Anul acesta Secom® s-a extins in zona de vest a tarii, lansand in primavara un magazin in Timisoara, precum si magazinul online de pe secom.ro.

Despre Secom®
Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de inalta calitate.

Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante si ingrediente inovatoare precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP, NADH, D-riboza, GABA, La€‘citrulina sau L-ornitina.

In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni, cuprinzand peste 250 de suplimente alimentare naturale si 35 de fito-dermatocosmetice, o mare parte unice pe piata din Romania.

Portofoliul Secom® include produsele a 10 producatori mari internationali, recunoscuti datorita calitatii si formulelor inovatoare. Printre cele mai cunoscute branduri din portofoliul Secom® sunt: Alive!™, Super Enzymes™, Neuro Optimizer®, SystemWell®, MSM 750mg si produsele din gama ChildLife.

Produsele Secom® sunt disponibile in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, precum si in cele 10 magazine Secom® din Bucuresti, Brasov, Bacau, Iasi, Ploiesti, Sibiu si Timisoara.

Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete.

Urmatorul articol