Produsele Secom® castiga QUality meDAL Health

Produsele Secom® castiga QUality meDAL Health

Consumatorii romani au apreciat produsele Secom® ca fiind Nr. 1 in materie de calitate in piata romaneasca de suplimente alimentare din Romania, arata datele studiului de piata QUDAL - QUality medal, realizat de organizatia elvetiana ICERTIAS – International Certification Association GmbH.

Studiul independent a fost realizat in iunie 2016 pe un esantion de 1.200 de persoane – clienti frecventi ai farmaciilor din Romania folosind un chestionar online, iar brand-urile Secom® s-au situat pe prima pozitie la categoria calitate de top, in fata competitorilor directi, din piata de suplimente alimentare din Romania.

Studiul QUDAL – QUality meDAL si certificarea asociata isi propun sa ajute consumatorii sa gaseasca mai usor cele mai bune bunuri si servicii din punct de vedere al calitatii. Proiectul QUDAL cerceteaza si premiaza produsele, serviciile din diverse piete, care, in opinia consumatorilor ofera cel mai inalt grad de calitate intr-un anumit domeniu. Studiul este realizat concomitent in mai multe tari europene.

In realizarea studiului, ICERTIAS a utilizat metodologia CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness) si a cuprins reprezentanti de la nivelul intregii tari. Studiul QUDAL – QUality meDAL este realizat in totala concordanta cu prevederile ”Codului International al Pietei si Cercetarii Sociale” adoptat de Camera Internationala de Comert (ICC) si de Asociatia Mondiala a expertilor in cercetare de piata (ESOMAR).

Secom® este o companie romaneasca, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa pentru un stil de viata sanatos. Compania este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete. In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni, cuprinzand peste 250 de suplimente alimentare naturale si de fito-dermatocosmetice, o mare parte unice pe piata din Romania si include: vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de suplimente alimentare pentru copii, creme medicinale si fito-dermatocosmetice. „Produsele Secom® sunt disponibile in 8.000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, precum si in cele 9 magazine Secom® din Bucuresti, Brasov, Bacau, Iasi, Ploiesti si Timisoara.

Portofoliul Secom® cuprinde produse de la 10 producatori internationali care se remarca prin experienta, calitatea produselor si formulele inovative: Boericke & Tafel®, ChildLife® Essentials, China-Japan Feida Union®, Essiac® Canada International, Jarrow Formulas®, KAL®, Life-flo®, Mushroom Wisdom®, Nature's Way®, Solaray.


Brand-uri Certificate QUDAL
http://qudal.com/ROMANIA-177QM62
http://qudal.com/ROMANIA-178FB81

Urmatorul articol