Reduceri de vara: -10% la 150 lei | -20% la 250 lei

Nou magazin Secom® in Sibiu

Nou magazin Secom® in Sibiu

Secom® se extinde in zona Transilvaniei si lanseaza un magazin propriu la Sibiu. Noul magazin va asteapta incepand cu 17 octombrie si este amplasat pe in zona pietonala a Sibiului, str. Tribunei nr. 2 (colt cu str. Balcescu). Magazinul Secom® Sibiu functioneaza de luni pana vineri – de la 8:00 la 20:00, iar sambata de la 9:00 la 14:00, iar cu ocazia lansarii puteti beneficia de reduceri de inaugurare de 20% la intreg portofoliul de produse.

In noul magazin aveti acces la toate produsele naturale pentru sanatate si frumusete din portofoliul Secom®, consultanta de specialitate si consiliere in alegerea personalizata a produselor naturale pentru sanatate. Portofoliul Secom® cuprinde peste 250 de suplimente alimentare naturale, realizate de producatori cu renume mondial, care acopera toate ariile terapeutice, precum si o linie speciala de produse naturale pentru frumusete. Produsele Secom® se disting prin materia prima de calitate superioara, formulele inovative si originale, concentratiile optime de ingrediente active. In plus, Secom® este importatorul exclusiv in Romania a produselor ChildLife, prima gama de suplimente alimentare naturale special create pentru sanatatea copiilor.

Magazinul Secom® Sibiu este cel de-al 10-lea din portofoliul companiei. Reteaua de retail mai cuprinde magazine in Bucuresti, Bacau, Brasov, Iasi, Ploiesti si Timisoara.

Magazin Secom® Sibiu
Str. Tribunei nr. 2,
Telefon: 0372 444 009/0725 443 648
E-mail: sibiu@secom.ro


Urmatorul articol