Secom® a fost mesagerul lui Mos Nicolae pentru 320 de copii din familii defavorizate si centre de plasament din Bucuresti

Secom® a fost mesagerul lui Mos Nicolae pentru 320 de copii din familii defavorizate si centre de plasament din Bucuresti

Bucuresti, 8 decembrie 2014: In ajun de Mos Nicolae, 320 de copii cu varste intre 3 si 10 ani, din familii defavorizate si din centre de plasament din Bucuresti, s-au bucurat de un cadou inedit din partea Secom®. Vineri, 5 decembrie, copiii au fost invitati la Teatrul Tandarica, unde au avut parte de o calatorie in lumea frumoasa a povestii lui Charles Perrault – „Motanul Incaltat”. Copiii au urmarit cu incantare aventurile motanului nazdravan si al stapanului sau, sustinandu-l cu aplauze si buna-dispozitie sa iasa invingator. La finalul spectacolului, toti copiii au primit cadouri de la Mos Nicolae, turta dulce de la Mama Cozonacilor, jucarii Lego®, creioane Koh-I-Noor, carti de la Editura Litera si rechizite oferite de Flaro si Lego®. De asemenea, Secom® le-a facut cadou fructe, bunatati, produse 100% naturale din portofoliu si alte surprize frumoase.

Inainte si dupa spectacol, atmosfera a fost intretinuta de Spiridusul Mosului, Alba-ca-Zapada si Pinocchio. Cele trei personaje indragite s-au jucat cu micii invitati, le-au testat perspicacitatea si le-au oferit figurine din baloane colorate.

„Ne-am dorit ca anul acesta, in ghetele unor copii la care nu ajunge intotdeauna Mosul, sa fie ceva mai deosebit – o experienta despre care sa-si aminteasca cu placere si care sa-i ajute in formare. Pornind de aici, am facilitat intalnirea acestor copii cu teatrul, cu actorii si cu o poveste pusa intr-un mod inedit pe scena. Reactia copiilor ne-a confirmat faptul ca isi doresc o astfel de interactiune, ca au nevoie de situatii speciale care sa le dezvolte imaginatia, ca stiu sa intre in dialog cu personajele si au ceva de invatat. Vom continua aceste actiuni astfel incat si copiii din familii cu posibilitati reduse si centre de plasament sa aiba acces la toate resursele educationale pentru o dezvoltare normala”, declara Lucia Costea, Managing Partner Secom®.

De cadoul special de Mos Nicolae au beneficiat copii din: Centrul de Zi „Sfanta Sofia”, Asociatia „Sf. Stelian”, Fundatia „Viitor pentru Copiii Romaniei”, Fundatia „Parada”, Centrul de Zi „Licurici”, Centrul de Plasament „Pinocchio” Sector 3, Centrul de Primire in Regim de Urgenta Sector 3, Inspectoratul General Pentru Imigrari si 90 de copii dintr-un Centru Educational „Salvati Copiii”.

Evenimentul a beneficiat de sprijinul Editurii Litera, Lego Romania®, Flaro, Pensiunea „Mama Cozonacilor”, Koh-I-Noor, fiecare oferind copiilor un mic dar in cadoul primit de copii la finalul evenimentului.

Actiunea face parte din proiectele Secom® de promovare a educatiei in randul copiilor, reducerea abandonului scolar si dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Despre Secom®

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de inalta calitate.

Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete. Inca de la inceput, Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante si ingrediente inovative precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP si multe altele.

In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni, cuprinzand peste 200 de suplimente alimentare 100% naturale, o mare parte unice pe piata din Romania, precum si toate necesitatile pentru ten, piele, par si unghii sanatoase, printr-o gama complexa de fito-dermatocosmetice de ultima generatie.

Portofoliul Secom® include: vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de suplimente alimentare pentru copii, creme medicinale si fito-dermatocosmetice.

Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru frumusete.

Urmatorul articol