-25% reducere la comenzi de minim 250 lei

Secom® a fost mesagerul lui Mos Nicolae pentru 320 de copii din familii defavorizate

Secom® a fost mesagerul lui Mos Nicolae pentru 320 de copii din familii defavorizate

In ajun de Mos Nicolae, 320 de copii cu varste intre 3 si 10 ani, din familii defavorizate si din centre de plasament din Bucuresti, s-au bucurat de un cadou inedit din partea Secom®. Vineri, 5 decembrie, copiii au fost invitati la Teatrul Tandarica, unde au avut parte de o calatorie in lumea frumoasa a povestii lui Charles Perrault – „Motanul Incaltat”. Copiii au urmarit cu incantare aventurile motanului nazdravan si al stapanului sau, sustinandu-l cu aplauze si buna-dispozitie sa iasa invingator. La finalul spectacolului, toti copiii au primit cadouri de la Mos Nicolae, turta dulce de la Mama Cozonacilor, jucarii Lego®, creioane Koh-I-Noor, carti de la Editura Litera si rechizite oferite de Flaro si Lego®. De asemenea, Secom® le-a facut cadou fructe, bunatati, produse 100% naturale din portofoliu si alte surprize frumoase.

Inainte si dupa spectacol, atmosfera a fost intretinuta de Spiridusul Mosului, Alba-ca-Zapada si Pinocchio. Cele trei personaje indragite s-au jucat cu micii invitati, le-au testat perspicacitatea si le-au oferit figurine din baloane colorate.

De cadoul special de Mos Nicolae au beneficiat copii din: Centrul de Zi „Sfanta Sofia”, Asociatia „Sf. Stelian”, Fundatia „Viitor pentru Copiii Romaniei”, Fundatia „Parada”, Centrul de Zi „Licurici”, Centrul de Plasament „Pinocchio” Sector 3, Centrul de Primire in Regim de Urgenta Sector 3, Inspectoratul General Pentru Imigrari si 90 de copii dintr-un Centru Educational „Salvati Copiii”.

Evenimentul a beneficiat de sprijinul Editurii Litera, Lego Romania®, Flaro, Pensiunea „Mama Cozonacilor”, Koh-I-Noor, fiecare oferind copiilor un mic dar in cadoul primit de copii la finalul evenimentului.






Urmatorul articol