-25% reducere la comenzi de minim 250 lei

Joaca, energie si creativitate la Secom® Family Challenge, sambata aceasta in Parcul Herastrau

Joaca, energie si creativitate la Secom® Family Challenge, sambata aceasta in Parcul Herastrau

Parintii si copiii deopotriva sunt invitati sambata, 25 iulie 2015, in Parcul Herastrau la Secom® Family Challenge. Ne distram impreuna la locul de joaca din zona Roata Mare, de la 6 seara, intr-un spatiu special pregatit pentru multa distractie si amuzament.

Timp de doua ore puteti participa la concursurile de sarit coarda, in care 133 de sarituri va aduc premii Alive! sau puteti intra intr-un program de joaca plin de energie si creativitate. Veniti sa ne distram cu cercurile hula hoops, sa desenam si sa coloram.

Toti participantii se pot inscrie la tombola Secom® in urma careia 5 norocosi vor primi cate un Vitamin C 250mg (copii), produs natural pentru un nivel optim de imunitate si sanatate. Vitamin C 250mg (copii) face parte din gama de pediatrie ChildLife® Essentials si are o formula create de medici pediatric special pentru a se potrivit nevoilor organismului celor mici.

Buna dispozitie este asigurata impreuna cu partenerii nostri de la Borsec, care vor avea grija ca pe toata durata evenimentului sa avem la dispozitie una dintre cele mai premiate ape minerale, Borsec, cu un continut echilibrat de minerale, pentru energie si pofta de viata.

Urmatorul articol