DUBLU puncte Secom Club la produsele Good Routine

Editia aniversara a revistei Perspective nr. 17: Impreuna pentru o viata mai sanatoasa!

Editia aniversara a revistei Perspective nr. 17: Impreuna pentru o viata mai sanatoasa!

2019 este un an special pentru Secom, an in care compania sarbatoreste 15 ani de cand este o prezenta dinamica pe piata de suplimente din Romania. De aceea, a dorit sa marcheze acest moment printr-o editie aniversara speciala a revistei Perspective, un proiect educational de suflet al companiei.

Lucia si Andrei Costea cofondatorii Secom® impartasesc in aceast numar special al revistei momentele reper din evolutia companiei, oportunitatile, dar si provocarile cu care s-au confruntat in acesti primi 15 ani.

Mai multe detalii despre povestea Secom, despre cum a reusit in doar 15 ani sa devina o companie puternica, cu o echipa de 180 de oameni, sa aiba un portofoliu de 470 de produse distribuite in 14 magazine Secom®, in 8.ooo de farmacii si in magazinele partenere de tip naturist din toata tara si un lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, cititi in numarul 17 al revistei Perspective.

Fragmente din Revista Perspective Nr. 17 editie aniversara:

- Calitate pentru sanatate: Descoperiti principiile care au stat la baza evolutiei Secom. Calitatea fara compromis, preocuparea pentru produse si servicii inovatoare in domeniul medicinei integrative au fost cativa dintre pilonii pe care s-a sprijinit Secom® in acesti primi 15 ani (p. 2-3)

- Trendsetter pe piata suplimentelor alimentare: Inovatia este un element definitoriu al ADN-ului Secom®. Aflati cum s-a remarcat Secom printr-o serie de activitati de pionierat, ce au ajuns astazi concepte si ingrediente cu notorietate in domeniu. (p. 4-5)

- Prioritate: educatia: Descoperiti initiativele educationale in care investeste constant compania proiectele, evenimentele, materialele de informare si educare realizate, astfel incat sa puteti lua decizii documentate, responsabile, cand vine vorba de sanatatea dumneavoastra (p. 6-7)

- Reteaua de retail Secom: Magazinele Secom sunt pentru companie mai mult decat un spatiu de vanzare, sunto platforma de relationare cu dumneavoastra, consumatorii nostri. Aflati povestea magazinelor Secom si ce avantaje ofera acestea. (p. 14-15)

- Echipa de nota 15: Performanta, parteneriat, determinare si incredere nu sunt doar niste concepte abstracte, ci valori traite in Secom. De aceea, compatibilitatea cu aceste valori este unul dintre principalele criterii de selecte a unui nou membru al echipei. Aflati mai multe despre atmosfera din Secom, despe beneficiile oferite de companie chiar de la oameni din echipa (p. 16-17)

- Centrul de Medicina Functionala si Integrativa Secom sustine sanatatea romanilor: Infiintat acum 17 ani, Centrul Secom a fost primul centru de consultanta naturopata din Romania si de atunci sustine sanatatea romanilor, aplicand, in premiera pe piata locala, conceptul de medicina integrativa si fitoterapie stiintifica. Descoperiti serviciile medicale oferite la Centrul Secom din Bucuresti (p. 24-27 )

- Calitate fara compromis: Primii 15 ani au fost exceptionali, plini de entuziasm si energie. Cu provocari, dar si mult curaj, determinare si perseverenta, incat sa reusim sa le depasim si sa aducem Secom® unde este astazi. Calitatea fara compromis, preocuparea de a inova si de a imbunatati viata oamenilor au fost pilonii pe care s-a sprijinit evolutia Secom® si care vor ramane in ADN-ul companiei. Credem ca prin produsele de calitate superioara, prin modul profesionist si responsabil de a face lucrurile si prin initiativele de informare am reusit sa schimbam mentalitati si sa cream imaginea corecta si reala pe care fito­terapia o are: aceea de a fi integrata in medicina conventionala alopata. Afla povestea Secom direct de la fondatorii companiei, Lucia si Andrei Costea. (interviu aniversar p. 18-23)

„Perspective – Jurnal de Medicina Integrativa” este prima publicatie din Romania care ofera o viziune holistica asupra sanatatii, prin asocierea perspectivei medicinei alopate cu medicina integrativa. Revista a fost lansata in martie 2015, apare trimestrial, si se distribuie gratuit in reteaua de magazine Secom®. Revista poate fi citita online pe https://www.secom.ro/perspective/

Urmatorul articol