Conectare in Familie, proiect pentru sustinerea echilibrului emotional in familie

Conectare in Familie, proiect pentru sustinerea echilibrului emotional in familie

Pandemia de COVID-19 a venit cu o serie de provocari pentru parinti si copii, deopotriva.

Pentru a sprijini familiile sa isi pastreze echilibrul emotional in acest context dificil, Secom a derulat impreuna cu Itsy Bitsy FM, in perioada 24 aprilie-22 mai 2020, proiectul #ConectareinFamile.

Timp de o luna, v-am dat intalnire LIVE pe pagina de Facebook Secom, alaturi de Adriana Mitu – parenting trainer si psiholog.

Cum gestionam emotiile puternice precum frica, furia, frustrarea?, Cum abordam conflictele de cuplu si cu copiii nostri?, Cum putem obtine cooperarea copilului si cum putem construi sau consolida rutine sanatoase?, Cum ii putem invata pe copii despre compasiune, rezilienta si rabdare?, Importanta resurselor emotionale ale familiei in aceasta perioada, Cum ne putem ocupa in conditiile actuale – cand gradinitele sunt inchise - in mod corect de dezvoltarea copilului?, Cum ne continuam viata sociala dupa perioada de izolare? Pastram regulile de igiena fizica, dar ce reguli de igiena emotionala si relationala vom aplica? Cum ne vom comporta in comunitatile in care reintram: la scoala, gradinita sau serviciu? - sunt doar cateva dintre temele si intrebarile voastre cele mai apasatoare la care am incercat sa oferim raspunsuri si solutii concrete - tehnici, exercitii, jocuri de autoreglare si reconectare cu copilul/copiii si cu partenerul.

Va asteptam pe pagina de Facebook Secom https://www.facebook.com/SecomRomania si va incurajam sa urmariti toate cele 5 materiale video si sa dati like&share pentru ca sfaturile oferite in cadrul acestui proiect sa ajunga la cat mai multi parinti care au nevoie de sprijin.

Crestem impreuna si gasim Conectare in familie!

Urmatorul articol