Reduceri de vara: -10% la 150 lei | -20% la 250 lei

Liquid Iron, cel mai nou produs din gama de pediatrie ChildLife® in portofoliul Secom®

Liquid Iron, cel mai nou produs din gama de pediatrie ChildLife® in portofoliul Secom®

Liquid Iron 10mg este cel mai nou produs pentru copii din gama ChildLife® Essentials care intra in portofoliul Secom®, liderul in solutii de medicina naturopata pentru un stil de viata sanatos.

Liquid Iron 10mg mentine nivelul optim de fier din sange si din tesuturi. Produsul contine o forma de fier, bisglicinat, care asigura toleranta digestiva si biodisponbilitate crescuta. Liquid Iron 10mg contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei si la transportul normal al oxigenului in corp, fiind benefic pentru functia cognitiva normala, pentru reducerea oboselii si a extenuarii si pentru metabolismul energetic normal. Produsul este de asemnea eficient pentru functionarea normala a sistemului imunitar si pentru diviziunea celulara normala.

Fierul bisglicinat nu produce constipatie sau greata si nici gust metalic la administrare, specific produselor pe baza de fier. Molecula de fier bisglicinat este neutra electric, de aceea nu adera la peretele intestinal si nu formeaza cu alte substante compusi insolubili care nu pot fi utilizati de organism. De asemenea, are o capacitate crescuta de transfer a fierului in sange datorita masei moleculare mici. Dupa absorbtia in mucoasa intestinala, fierul bisglicinat este descompus in fier si glicina, fiind utilizat in functie de nevoile organismului. Aceasta forma a substantei nu blocheaza absorbtia altor elemente nutritive, cum ar fi vitamina E, C sau calciul si nu modifica proprietatile alimentelor in care este adaugat.

Liquid Iron are gust natural de fructe, indragit de copii si ajunge pana la 47 de zile de administrare. Produsul este recomandat de Societatea Romana de Pediatrie si de Societatea de Neurologie si Psihiatrie a Copilului si Adolescentului din Romania.

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern.

Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate. Inca de la inceput, Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, precum si ingrediente inovative: colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP si multe altele.

In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni cuprinzand peste 180 de produse 100% naturale, o mare parte unice pe piata din Romania - vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de produse pentru copii si creme medicinale.

Demersul medicinei integrative este sustinut prin produse naturale exceptionale, studiate stiintific si prin servicii de consultanta de specialitate. Astfel, Centrul de Medicina Integrativa Secom® ofera cele mai eficiente solutii naturale personalizate, aplicand conceptul de medicina integrativa care presupune asocierea tratamentelor alopate cu terapiile complementare. Experienta de peste 11 ani in fitoterapia stiintifica si cei peste 10000 de pacienti, cu o gama larga de afectiuni, cu rezultate favorabile sub tratamentele complementare recomandate contureaza imaginea de autoritate in domeniu a companiei.

Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate.

Urmatorul articol