-25% reducere la comenzi de minim 250 lei

10 editii de Perspective, Jurnal de Medicina Integrativa

10 editii de Perspective, Jurnal de Medicina Integrativa

Publicatia de sanatate Secom® - Perspective, Jurnal de Medicina Integrativa, va invita sa descoperiti sistemul dermatologic, in editia cu numarul 10.

Aflati din Dosarul editiei de ce pielea, parul si unghiile reprezinta o prima si poate cea mai importanta bariera de protectie pentru corpul nostru, din ce este compusa pielea si care sunt problemele cu care se confrunta.

In rubrica Info Util va invitam sa cititi despre acnee, problema cu care se confrunta aprox. 80% din persoanele cu varsta intre 11 si 30 de ani.

Aflati de la dr. Diana Placintescu ce se intampla cu pielea noastra pe masura ce inaintam in varsta, de ce este atat de important sa ne protejam de soare si de ce fiecare ar trebui sa-si formeze o rutina stricta de ingrijire.

Dr. Adriana Nicolae, medic primar alergologie si imunologie clinica explica, in rubrica Sanatatea copilului, cum trebuie ingrijita pielea unui copil cu dermatita atopica si de ce tratamentul acestei afectiuni nu trebuie intrerupt chiar daca eruptia cutanata a disparut.

Mai descoperiti in paginile revistei cum ar trebui sa ne ingrijim pielea in functie de varsta, care sunt criteriile pe care trebuie sa le urmarim cand alegem un produs cosmetic natural sau ce reprezinta cifrele de pe produsele de protectie solara.

Perspective – Jurnal de Medicina Integrativa este prima publicatie din Romania care ofera o viziune holistica asupra sanatatii, prin asocierea perspectivei medicinei alopate cu medicina complementara. Revista a fost lansata in martie 2015, apare trimestrial, si se distribuie gratuit in reteaua de magazine Secom®. Revista poate fi citita online pe https://www.secom.ro/revista/10.

Urmatorul articol