Vino sa petreci 1 iunie cu energie si sport in familie

Vino sa petreci 1 iunie cu energie si sport in familie

Secom® invita copiii, parintii si bunicii sa celebreze copilaria si primul 1 Iunie liber la un maraton de miscare si distractie pe iarba cu Radu Restivan, omul care din pasiune pentru miscare a devenit antrenor, creand 321Sport, o comunitate sportiva dedicata celor care doresc sa-si schimbe viata prin sport.

Evenimentul se va desfasura joi, 1 iunie, in parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti (fost I.O.R.), de la ora 11.00 la ora 16.00. Antrenamentele vor incepe la ore fixe si vor cuprinde exercitii accesibile tuturor, indiferent de varsta. Majoritatea exercitiilor vor necesita doi participanti pentru a putea fi efectuate, acest lucru sporind si interactivitatea.

Pregatiti-va sa petreceti alaturi de noi o ora de neuitat si sa va bucurati de frumusetea sportului in mijlocul naturii. Vom sari, vom avea probe de stafeta, exercitii cu greutatea corpului sau genuflexiuni.

La final, va vom oferi sfaturi si idei de activitati sportive pe care le puteti face oricand impreuna cu cei dragi.

Copiii vor fi intampinati cu surprize speciale si vor putea participa la o tombola cu premii!

Ne gasiti daca veniti dinspre intrarea cu statuia lui Alexandru Ioan Cuza, faceti stanga pe langa Foisorul de lemn si mergeti 60 de pasi pe alee. Vom fi in poiana din dreapta, pe iarba.

Va asteptam cu drag!

Maratonul de Miscare in Familie Secom® face parte din Hai la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala!

Urmatorul articol