Nou: Descopera noile produsele Andalou cu SPF!

Nou: Descopera noile produsele Andalou cu SPF!

Soarele este unul dintre cei mai buni prieteni ai sanatatii, dar si un inamic. Pe langa rolul pe care-l are in sinteza vitaminei D, razele soarelui au o influenta negativa asupra pielii, in special vara, atunci cand radiatiile UV sunt mari.

Soarele este unul dintre principalii responsabili de imbatranirea pielii, aparitia ridurilor, petelor, scaderea de colagen si elastina, fiind totodata responsabil de aparitia cancerului de piele.

Protejati-va tenul si pielea corpului de-a lungul intregului an prin cremele cu factor de protectie!

Incepand cu luna aceasta, Secom® a extins portofoliu de cosmetice naturale Andalou Naturals cu patru noi produse care contin factor de protectie solara SPF 30, ideale pentru protejarea pielii impotriva efectului nociv al radiatiilor UV, mai ales pe timpul verii.

Fiecare produs corespunde nevoilor unui anumit tip de piele: ten sensibil, normal/mixt, uscat sau gras.

De ce este important factorul de protectie

Factorul de protectie solara (Sun Protection Factor sau SPF) este un numar intreg care indica puterea de protectie pe care un produs o poate oferi impotriva radiatiilor solare UVB si UVA.

Radiatiile UVB afecteaza stratul superior al pielii si provoaca arsurile solare, in timp ce radiatiile UVA patrund in profunzimea dermului si determina imbatranirea prematura a pielii. Aceste tipuri de radiatii UV afecteza pielea pe tot parcursul anului. Folosirea unei creme cu factor de protectie este deosebit de importanta pentru incetinirea procesului de imbatranire a pielii.

Prima crema cu factor de protectie solara a fost realizata in anii 1930 si avea SPF21, formulele fiind studiate si dezvoltate foarte mult pe parcursul deceniilor.

Produsele se aplica dimineata, ca ultimul pas in rutina de ingrijire, inainte de machiaj.

De ce este recomandat sa folosesti crema cu SPF:

  • Te protejezi impotriva radiatiilor solare care pot cauza arsuri, mai ales pe timpul verii
  • Iti protejezi pielea impotriva imbatranirii premature cauzate de radiatiile ultraviolete
  • Contribui la reducerea riscului de a dezvolta cancer de piele (melanom)

Produse Andalou Naturals cu factor de protectie

Descopera noile produse Andalou Naturals cu SPF din portofoliul Secom® si alege-l pe cel potrivit nevoilor tenului tau:

1000 Roses® CC Color + correct Sheer Nude SPF 30, crema CC cu SPF 30 care asigura corectia culorii tenului printr-o acoperire usoara. Face parte din gama 1000 Roses® destinata persoanelor cu un ten sensibil si reactiv si contine celule stem din trandafir alpin (Rhododendron ferrugineum).

Vitamin C BB Beauty Balm Sheer Tint SPF 30 este un balsam BB cu acoperire usoara si SPF 30, care contine Vitamina C si extracte din celule stem din citrice. Produsul face parte din gama Brightening destinata persoanelor cu tenul normal si mixt.

Argan Stem Cell BB Benefit Balm Un-Tinted SPF 30, balsam BB cu SPF 30 care contine complex de celule stem din argan si extract de Kombucha. Ingredientele ofera echilibru tenului gras, predispus spre acnee. Produsul face parte din Gama Clear Skin si ofera un nivel de hidratare intensa, calmeaza tenul si ajuta la atenuarea cicatricilor.

DIY Booster SPF 30 Facial Serum Unscented, serul DIY pentru protectie solara cu SPF 30 sustine formarea colagenului si a elastinei pielii prin complexul de celule stem din fructe alaturi de Complexul BioActive cu 8 fructe de padure, resveratrol si co-enzima Q10. Produsul face parte din Gama Age Defying si este recomandata persoanelor cu ten uscat.

Produsele pot fi achizitionate pe www.secom.ro si in reteaua de magazine Secom® din Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu si Timisoara.

Despre Andalou Naturals

Andalou Naturals este o companie de cosmetice naturale din Statele Unite ale Americii, care a repozitionat standardele privind ingrijirea, prin produse cu ingrediente naturale, nemodificate genetic (Non-GMO).

Produsele Andalou Naturals sunt testate clinic, sunt Cruelty-Free (nu au fost testate pe animale), nu contin gluten, nu contin parabeni, sunt Eco-Friendly, sunt Certificate organic, provin din comertul echitabil (Fair Trade) si sunt Vegetariene & Vegane.

Afla mai multe despre filozofia Andalou Naturals si stiinta celulelor stem din plante si fructe!

1. http://www.sun-protection-and-products-guide.com/who-invented-sunscreen.html

Urmatorul articol