4 noi produse pentru sanatate in portofoliul Secom®

4 noi produse pentru sanatate in portofoliul Secom®

Secom® continua extinderea portofoliului de produse naturale pentru sanatate si introduce patru noi formule inovatoare: Curcumin Phytosome 500mg, Candida Cleanse, Migra Defense™, Prenatal Complex with DHA Multi-Vita-Min™.

Curcumin Phytosome: formula cu biodisponibilitate ridicata

Noua formula Curcumin Phytosome 500mg asociaza extractul standardizat de Curcumin cu fosfatidilcolina, oferind o biodisponibilitate ridicata (raportul dintre cantitatea de substanta activa si viteza cu care aceasta este absorbita in organism). Produsul sustine procesul de diviziune celulara normala, reduce inflamatia osteoarticulara si contribuie la mentinerea functiilor cerebrale.

Formula asociaza CurcuminPhytosome Meriva®, ingredient patentat din Curcuma legat cu fosfatidilcolina, pentru asigurare unei biodisponibilitati crescute . Eficienta si siguranta produsului sunt sustinute de studii clinice.

Curcuminul este antiinflamator si antioxidant, fiind recomandat ca adjuvant in multiple afectiuni. Citeste in acest articol mai multe informatii despre cele mai recente cercetari ale curcuminului.

Candida Cleanse, pentru abordarea integrativa a problemelor tractului uro-genital

Candida Cleanse este o formula complexa ce contribuie la mentinerea sanatatii tractului uro-genital, sanatatii intestinale si la detoxifierea organismului.

Produsul contine usturoi, trigliceride cu lant mediu, amestec Candida Cleanse (goldenseal, oregano, curcuma, scortisoara si cuisoare), amestec pentru sanatatea florei intestinale (FOS, varza si orez), amestec pentru sanatatea digestiva si intestinala (Dong Quai, gentiana, ghimbir, urzica, cimbru-de-cultura, patrunjel) si cazeina.

Potrivit statisticilor, candidoza afecteaza peste 75% dintre femei cel putin o data pe parcursul vietii. Aceasta afectiune este cauzata de Candida Albicans, ciuperca care se regaseste in mod natural in organism. Ea se poate inmulti necontrolat in urma unui tratament cu antibiotice sau contraceptive orale, in timpul sarcinii si in perioadele in care sistemul imunitar este scazut.

Citeste ghidul candidozei de la A-Z pentru a afla cum poti ameliora simptomele neplacute si cum sa eviti o recidiva!

Migra Defense™, de ajutor in durerile de cap intense

Pentru abordarea integrativa a durerilor de cap si migrenelor am introdus in portofoliu Migra Defense™ , produs cu rol in reducerea frecventei si a manifestarilor migrenelor.

Formula asociaza extracte vegetale si pulberi din plante, vitamina B2 si magneziu cu actiune sinergica impotriva factorilor favorizanti in durerile de cap. Produsul sustine ameliorarea cefaleei, tulburarilor vizuale, amortelii sau senzatiei de greata, simptome caracteristice migrenelor.

Migra Defense™ este disponibil sub forma de tablete ActivTab™ care se dizolva in maxim 30 de minute de la inghitire pentru un efect imediat.

Durerea de cap ne poate afecta in orice moment, fiind una din cele mai frecvente tulburari ale sistemului nervos. Migrena afecteaza intreaga populatie, fara a tine cont de varsta, rasa, statut social sau zona geografica.

32 de nutrienti esentiali in sarcina si alaptare

Prenatal Complex with DHA Multi-Vita-Min™ ajuta la completarea aportului nutritiv al femeii in perioada de preconceptie, sarcina si alaptare cu 32 de nutrienti necesari care sustin cresterea fatului si starea de sanatate a mamei.

Alimentatia si stilul de viata echilibrate sunt esentiale pentru mentinerea sanatatii pe durata sarcinii si dezvoltarea copilului. Din cauza greturilor matinale, femeile insarcinate pot avea dificultati in alimentatie. Varsaturile pot fi frecvente, acestea limitand aportul de nutrienti al gravidei. O sursa in plus de nutrienti esentiali contribuie la preventia carentelor nutritive.

Produsele pot fi achizitionate pe www.secom.ro si in reteaua de magazine Secom® din Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu si Timisoara.

Urmatorul articol