📢10% reducere la 150 lei sau 20% la 250 lei cheltuiti

Secom® sarbatoreste copilaria cu jocuri de altadata

Secom® sarbatoreste copilaria cu jocuri de altadata

De 1 iunie 2015, jucam cu mic si mare Sotronul, Tara, tara vrem ostasi, Ratele si vanatorii, la Muzeul Satului din Bucuresti

Bucuresti, 27 mai 2015: De Ziua Internationala a Copiilor, Secom® invita parintii si copiii sa sarbatoreasca copilaria prin joaca, in cadrul evenimentului special “Joaca-te ca altadata”. Intre orele 11:00 si 13:30, bunicii, parintii si copiii sunt asteptati la Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”, pe pajistea verde de langa Biserica Rapciuni, sa joace frumoasele jocuri ale copilariei de ieri: Sotronul, Tara, tara vrem ostasi, Ratele si vanatorii, Elasticul, Coarda sau Alunelul, sa participe la ateliere de creatie, concursuri, tombola si sa se bucure impreuna cu echipa Secom® de frumusetea copilariei.

Copiii mai sunt invitati sa-si puna la incercare imaginatia si creativitatea si sa confectioneze moristi, avioane si vaporase din hartie, in cadrul atelierelor care se vor desfasura in cadrul evenimentului. Cei mai iscusiti maestri de moristi si avioane vor fi premiati cu cadouri surpriza.

“Evenimentul si-a propus sa readuca in prim plan frumusetea jocurilor copilariei de altadata care au inceput sa se piarda. Astazi, rareori mai vedem copii alergand prin curte sau jucandu-se cu alti copii De-a prinselea, De-a v-ati ascunselea sau sarind elasticul. Jocurile copiilor de astazi sunt pe tableta, telefon sau console.

Sub sloganul “Joaca-te ca altadata”, Secom® invita parintii sa-si reaminteasca jocurile de ieri si sa le transmita copiilor lor. Desi poate nu suntem constienti, aceste jocuri contribuie la dezvoltarea fizica a copiilor, la dezvoltarea emotionala, ajutandu-i sa-si dezvolte abilitatile de comunicare, creativitatea si lucru in echipa,” afirma Lucia Costea, managing partner Secom®.

Evenimentul este desfasurat in parteneriat cu Scoala de Joaca prin Caravana de Joaca si se adreseaza tuturor celor care-si doresc sa se bucure de frumusetea copilariei active.

Intrarea este libera, iar accesul se face pe la intarea din şoseaua Kiseleff nr. 30, fostul sediu al Ministerului Culturii (parola acces eveniment Secom®).

Urmatorul articol