Doar astazi, 29 martie, ai 25% reducere la minim 2 produse Childlife

Secom®, din nou pe zgura la Cupa Voinicelu

Secom®, din nou pe zgura la Cupa Voinicelu

Secom® intra din nou pe zgura cu prilejul Cupei Voinicelu, turneu Gold de tenis pentru amatori. Competitia se desfasoara intre 21 si 23 august 2015 la Club Voinicelul, in Bucuresti.

La turneu participa peste 90 de jucatori, care isi vor demonstra indemanarea si rezistenta in cadrul a 5 probe de simplu, de nivel 4,5,6,7 si 8. Primele meciuri se vor desfasura vineri, 21 august, dupa ora 18:00, si dau startul unei intreceri sportive extrem de disputata, desfasurata cu “casa inchisa”.

Participantii vor beneficia de premii si surprize din partea Secom® si vor putea discuta cu consultantii Secom® despre cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate, sfaturi despre mentinerea unui nivel optim de sanatate si beneficiile unui stil de viata activ.

Cupa Voinicelul face parte din Circuitul Tenis Partener, coordonat de MPG. Tenis Partener se afla in al 7-lea an de existent si este destinat tuturor jucatorilor de tenis amatori din Romania. Proiectul sportiv se deruleaza la nivel national si include peste 450 de turnee Silver, Gold si Platinum, organizate in 100 de cluburi de tenis din 65 orase din intreaga tara, pe toata durata anului. Varsta minima a jucatorilor este de 11 ani pentru juniori si de 18 ani pentru adulti.

Urmatorul articol