Secom® ajuta bucurestenii sa faca fata caniculei

Secom® ajuta bucurestenii sa faca fata caniculei

Bucureşti 27 iulie: Secom® ajuta bucurestenii sa faca fata mai usor temperaturilor ridicate de afara, oferindu-le gratuit apa, asistenta medicala de urgenta si sfaturi pentru sanatate in cadrul celor doua puncte speciale amenajate in centrul Bucurestiului.

Punctele de prim ajutor Secom® sunt amplasate in:
  • Piata Victoriei (in apropierea iesirii de metrou dinspre bulevardul Lascar Catargiu), in perioada 27-29 iulie 2015;
  • Parcul Unirii (pe aleea de la intrarea in parc, latura dinspre magazinul Unirea), in perioada 30 iulie si 1 august 2015.
In cadrul punctelor de prim ajutor Secom®, solicitantii vor beneficia gratuit de apa oferita de partenerii nostri de la Borsec, care ne pun la dispoziÅ£ie una dintre cele mai premiate ape minerale, asistenta medicala cu sprijinul Asociatiei Romane de Interventie in Situatii de Urgenta, dar si de servicii de evaluare a nivelului tensiunii arteriale, al glicemiei si al colesterolului. Punctele de prim ajutor vor functiona de luni, 27 iulie 2015, pana sambata, 1 august 2015, intre orele 12:00 – 19:00.

Amplasarea punctelor de prim ajutor Secom® vine in contextul in care Administratia Nationala de Meteorologie, anunta si saptamana aceasta vreme caniculara si un indice de disconfort termic, temperaturile depasind peste 35 de grade Celsius.

Urmatorul articol