20% reducere la achizitii de minimum 250 de lei

Secom® are o noua identitate de brand

Secom® are o noua identitate de brand

Secom®, liderul in solutii de medicina naturopata si sustinator al unui stil de viata sanatos, lanseaza pe 23 decembrie noua identitate de brand.

„Unsprezece ani de existenta reprezinta o ocazie excelenta pentru o intoarcere catre noi insine, intr-un efort de constientizare a punctelor tari si a oportunitatilor care ne asteapta in viitorul apropiat. Acest lucru ne-a determinat sa ne dorim o improspatare a valorilor care ne definesc si care ne indruma spre viitor.”, declara Andrei Costea, managing partner Secom®.

“Credem ca demersul medicinei integrative poate fi sustinut prin produse naturale exceptionale, studiate stiintific, prin servicii de cercetare, educare si consultanta de specialitate, dar mai ales prin oameni competenti, specializati si dedicati domeniului in care activeaza. De aceea, ne-am dorit sa ne prezentam consumatorului si partenerilor nostri cu o identitate noua, care sa amplifice mesajul nostru.”, afirma Andrei Costea, managing partner Secom®. “Brandul Secom® este puternic si plin de vitalitate, este un brand definit prin valori ca excelenta, competenta, ambitie, parteneriat si incredere. Zborul neobosit al celor trei colibri, noul simbol Secom®, ilustreaza cautarea continua a companiei noastre pentru tot ceea ce este mai bun, esenta naturii si a sanatatii”, a adaugat managerul Secom®.

Compania Secom® are o experienta de peste 11 ani in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si in consultanta naturopata.

In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni si cuprinde peste 180 de produse 100% naturale, o mare parte unice pe piata din Romania. Inca de la inceput, Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, precum si ingrediente inovative: colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP. De asemenea, Secom® ofera o gama completa de produse naturale pentru copii, create special pentru acestia de catre medici pediatri.

Centrul de Consultanta Naturopata Secom® ofera cele mai eficiente solutii naturale personalizate, aplicand conceptul de medicina integrativa care presupune asocierea tratamentelor alopate cu terapiile complementare. Experienta de peste 11 ani in fitoterapia stiintifica si cei peste 10.000 de pacienti, cu o gama larga de afectiuni, cu rezultate favorabile sub tratamentele complementare recomandate contureaza imaginea de autoritate in domeniu a companiei.

Secom® pune cu responsabilitate la dispozitia consumatorilor solutii complete si inovative de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, printr-o excelenta fara compromis, manifestata prin calitatea exceptionala a produselor si serviciilor.

Noua identitate de brand a companiei Secom® a fost realizata de agentia Brandient, companie de strategie de brand si design, multi-premiata international, cu birouri in Bucuresti si Singapore.

Urmatorul articol