Secom® ajunge la Cluj-Napoca si lanseaza un magazin propriu

Secom® ajunge la Cluj-Napoca si lanseaza un magazin propriu

Bucuresti, 6 martie 2017: Secom®, companie romaneasca specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, continua extinderea in Transilvania si lanseaza un magazin propriu in municipiul Cluj-Napoca, ajungand la o retea de 12 locatii la nivel national. Amplasat pe str. Regele Ferdinand nr. 34, in apropierea Centrului Comercial Central, magazinul Secom® Cluj-Napoca asteapta clujenii de luni pana vineri, de la ora 9.00 la ora 21.00 si sambata de la 10.00 la 15.00. Cu ocazia inaugurarii, in magazinul Secom® clujenii pot beneficia de reduceri de 20% la intreg portofoliul de produse.

Investitia in magazinul Secom® Cluj-Napoca a fost 40,000 de euro si face parte din strategia de extindere nationala a companiei.

Noul magazin Secom® ofera clujenilor o experienta completa cu produsele naturale pentru sanatate si frumusete Secom® si consultanta specializata in alegerea formulelor naturale, promovand conceptul de medicina integrativa (asocierea tratamentelor alopate cu terapiile complementare).

In cadrul magazinului Secom® Cluj-Napoca se regasesc toate produsele din portofoliul Secom®, peste 250 de suplimente alimentare naturale, realizate de producatori cu renume mondial, care acopera toate ariile terapeutice, gama speciala de produse naturale pentru sanatatea copilului, de la ChildLife® Essentials, precum si o linie de cosmetice naturale. De asemenea, in cadrul magazinului Secom® Cluj-Napoca se pot gasi produsele Andalou Naturals, brand cunoscut prin cosmeticele naturale cu ingrediente Non-GMO (nemodificate genetic) si celule stem din plante si fructe, producator introdus in portofoliul Secom® de la 1 martie 2017.

„Cresterea interactiunii cu brand-ul Secom® si produsele noastre este un obiectiv pe care ne-am propus sa-l transpunem in practica si prin extinderea retelei proprii de magazine. In cadrul magazinelor Secom® fiecare consumator beneficiaza de timp, de recomandari personalizate si are acces la toate produsele din portofoliul Secom®. Credem ca acesti diferentiatori ne ajuta sa construim o relatie solida cu consumatorii si sa cream o cultura privind administrarea suplimentelor alimentare,” sustine Lucia Costea, managing partner Secom®.

Portofoliul Secom®suplimente alimentare: vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de produse pentru copii, si o gama complexa de cosmetice naturale: produse pentru ten, par si corp.

Reteaua de magazine Secom® numara unitati in Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu si Timisoara. Primele magazine au fost lansate in anul 2013, in Bucuresti.

Despre Secom®

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de inalta calitate.

Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante si ingrediente inovatoare precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP, NADH, D-riboza, GABA, sau L-ornitina.

Secom® este importatorul exclusiv in Romania al brand-urilor Solaray®, KAL®, ChildLife® Essentials, Jarrow Formulas®, Nature’s Way®, Boerike&Tafel®, China-Japan Feida Union®, Essiac® Mushroom Winsdom®, Life-Flo®, Andalou Naturals, producatori de top din SUA, recunoscuti datorita formulelor inovatoare.

In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni, cuprinzand peste 250 de suplimente alimentare naturale si aprox. 100 de fito-dermatocosmetice, o mare parte unice pe piata din Romania.

Printre cele mai cunoscute branduri din portofoliul Secom® sunt: Alive!™, Super Enzymes™, Neuro Optimizer®, SystemWell®, Uro-Care with Cran-Actin®, MSM 750mg si produsele din gama ChildLife® Essentials.

In 2016, Secom® a primit titlul „Cel mai de incredere brand pentru copii”, pentru produsul Vitamin C 250mg de la ChildLife® Essentials, in cadrul unui studiu D&D Research, la solicitarea Forbes Romania.

Produsele Secom® sunt disponibile in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, precum si in cele 12 magazine Secom® din Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu si Timisoara.

Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete.

Urmatorul articol