25% reducere la orice produs de pediatrie din gama ChildLife!

Am lansat magazinul Secom® la Cluj-Napoca

Am lansat magazinul Secom® la Cluj-Napoca

Clujenii sunt asteptati in cadrul noului magazin Secom®, lansat in Cluj-Napoca, la inceputul lunii martie. Magazinul Secom® este amplasat pe str. Regele Ferdinand nr. 34, in apropierea Centrului Comercial Central, si functioneaza de luni pana vineri, de la ora 9.00 la ora 21.00, iar sambata de la 10.00 la 15.00.

Cu ocazia inaugurarii, va asteptam in magazinul Secom® Cluj-Napoca cu reduceri de 20% la intreg portofoliul de produse.

Magazinul Secom® Cluj-Napoca este cel de-al 12-lea magazin din reteaua noastra si cel de-al doilea inaugurat in 2017.

Noul magazin Secom® ofera clujenilor o experienta completa cu produsele naturale pentru sanatate si frumusete Secom® si consultanta specializata in alegerea formulelor naturale, promovand conceptul de medicina integrativa (asocierea tratamentelor alopate cu terapiile complementare).

In cadrul magazinului Secom® Cluj-Napoca se regasesc toate produsele din portofoliul Secom®, peste 250 de suplimente alimentare naturale, realizate de producatori cu renume mondial, care acopera toate ariile terapeutice, gama speciala de produse naturale pentru sanatatea copilului, de la ChildLife® Essentials, precum si o linie de cosmetice naturale. De asemenea, in cadrul magazinului Secom® Cluj-Napoca se pot gasi produsele Andalou Naturals, brand cunoscut prin cosmeticele naturale cu ingrediente Non-GMO (nemodificate genetic) si celule stem din plante si fructe, producator introdus in portofoliul Secom® de la 1 martie 2017.

Urmatorul articol