Repere din SECOM, Perspective nr. 24

Repere din SECOM, Perspective nr. 24

Informatii despre lansarea unor produse noi, campanii de informare si educare realizate de echipa Secom® impreuna cu colaboratorii sai.

Secom® lanseaza Monolaurin o inovatie pe piata locala de suplimente alimentare

Monolaurin - agent puternic antimicrobioan

Inovatia face parte din ADN-ul Secom® si vine sa sustina dorinta autentica a companieide a imbunatati calitatatea vietii oamenilor prin alegerea celor mai bune suplimente alimentare, multe dintre ele unice pe piata din Romania.

Un astfel de produs inovator este si Monolaurin 500 mg, recent intrat in portofoliul Secom®, un supliment ali­mentar care se remarca prin calitatea formulei si bene­ficiile dovedite stiintific ale ingredientului.

monolaurn

Monolaurin 500 mg de laSolaray® contine extract derivat din acidul lauric provenit din nuca de cocos, ce sustine capacitatile de aparare ale organismului in cazul dezechilibrelor imunitare, prin suport in fata mai multor agenti da­unatori: bacterii, virusuri, fungi, dermatofiti, paraziti. Totodata, produsul ajuta si la reducerea oboselii asoci­ate episoadelor infectioase, avand capacitatea de a elimi­na diversii agenti patogeni care, in timp, pot slabi orga­nismul. Mai mult decat atat, Monolaurin 500 mg ofera suport in cazul administrarii terapiei alopate (antibiotice sau medicatie antivirala), sustinand eficacitatea aces­teia si reducand instalarea rezistentei organismului la astfel de medicamente.

Suplimentul alimentar este disponibil sub forma de capsule vegetale, putand fi astfel folosit cu incredere si de persoanele vegetariene sau vegane.

iulia preda retail manager secom

„Reteaua de retail Secom® reprezinta pentru noi mai mult decat un spatiu comercial, este o platforma educationala si de relationare cu consumatorii nostri, astfel incat acestia sa poata alege informat si responsabil cele mai potrivite produse pentru sanatatea lor si a familiei lor.”
Iulia Preda, Retail Manager Secom®

Hai si tu pe platforma online Stai putin, ca sa poti continua!

stai putin - un proiect secom

Perioada marcata de pan­demie ne-a pus la incercare din multe puncte de vedere.

Izolarea sociala, stergerea granitei dintre viata per­sonala si cea profesionala odata cu inlocuirea muncii de la birou cu cea de acasa, nesiguranta, grija pentru cei dragi – toate ne-au afectat si continua sa se manifeste prin anxietate, atacuri de panica, agitatie, insomnie, mancat compul­siv, episoade depresive.

Secom® vine in intampi­narea acestor probleme atat cu o gama de produse pentru sanatatea mentala, cat si cu o platforma de conversatie si educare. Stai putin, ca sa poti continua este un spatiu in care abor­dam deschis subiecte care ne preocupa in aceasta pe­rioada si despre care vrem sa aflam mai multe. Platfor­ma ofera sfaturi utile pen­tru gestionarea stresului si a emotiilor negative sau pentru un somn odihnitor, scurte filmulete relaxante inspirate de bucuriile mici ale vietii si Rubrica de stat putin, cu vodcasturi motivationale gazduite de psihologul Gáspár György. Invitatii lui Gáspár sunt oameni cu un stil de viata activ, care ne impartasesc povestile lor si ne reamin­tesc cat de importante sunt pauzele pentru a evita burnout-ul.

Va invitam sa intrati pe secom.ro/staiputin


Secom® lanseaza un nou magazin in Enayati Medical City

Secom® a deschis in luna iunie 2021 un nou spatiu comercial in cadrul Enayati Medical City, primul oras medical din Romania, situat pe Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti 8A, care ofera ser­vicii medicale la cele mai inalte standarde.

Asadar, consumatorii din zona de nord a capitalei, precum si pacientii care vin la Enayati Medical City, au acces la intreg portofo­liul Secom®, de peste 450 de produse, precum si la consultanta personalizata de fitoterapie stiintifica. Consultantii Secom® din magazin sunt bucurosi sa le ofere informatii si reco­mandari avizate, pentru a-i sprijni sa aleaga res­ponsabil cele mai potrivi­te solutii naturale pentru sanatate si frumusete.

Magazinul Secom® are o suprafata de 40 mp si este deschis de luni pana vineri, de la ora 10.00 la ora 18.00.

Ai toate motivele sa alegi Secom®!

alege secom

Misiunea Secom® este aceea de a-i sustine si inspira pe oameni sa-si pastreze sanatatea. Prin tot ceea ce facem, prin produsele, serviciile si initiativele noastre, dorim sa ajutam consumatorii sa ia decizii echilibrate, sa foloseasca puterea preventiei si sa dobandeasca obiceiuri sanatoase.

Fiecare produs din portofoliul Secom® este suma unor alegeri facute de oamenii din echipa noastra. Aceste alegeri sunt, la randul lor, rezultatul unui proces indelungat, desfasurat temeinic, etic, cu multa grija, pentru a putea oferi consuma­torilor garantia sigurantei si a eficientei acestora.

Secom® este un curator de suplimente alimentare. Ceea ce-l face unic este tocmai acest proces extrem de rigu­ros de selectie si validare a fiecarui produs din portofo­liu, care are la baza o multi­tudine de criterii stiintifice.

Pentru a reaminti acest as­pect diferentiator, Secom® a lansat campania Alegem bine, ca tu sa ramai bine, in care chiar oamenii din echi­pa vorbesc despre criteriile si valorile care ii ghideaza pentru a lua cele mai bune decizii pentru consumatori: despre calitate, siguranta, eficienta, inovatie si varieta­tea produselor, despre cum isi asculta consumatorii si cum ii ajuta sa ia decizii in­formate cand vine vorba de sanatatea lor.

alegem bine secom

Campania se desfasoara in doua etape: aprilie-iunie si august-octombrie 2021, iar mesajele sunt promovate prin intermediul a opt scurte productii video, fiecare comunicand unul dintre criteriile esentiale care stau la baza procesului de selectie a produselor din portofoliul Secom®. De ase­menea, pentru a populariza principiile bune in general, ca fundament al unor decizii sustenabile, Secom® a invi­tat mai multi lideri de opinie sa impartaseasca povestea celor mai importante ale­geri luate in baza valorilor lor si care au contribuit la binele comun. Au raspuns invitatiei: Cristina Bazavan – jurnalist cu experienta in print, radio si TV, dar si unul dintre cei mai vizibili bloggeri din online-ul ro­manesc, Dana Rogoz – om de televiziune si una dintre cele mai de succes actrite, Paul Olteanu si echipa Mind Architect – autorii celui mai ascultat podcast despre neurostiinta si psihologie, Oana Trifu – nutrition coach care promoveaza obiceiurile alimentare sanatoase in de­trimentul dietelor, miscarea body positivity si flexitaria­nismul si Ioana Macoveiciuc – scriitoare si autoarea celui mai urmarit blog de paren­ting din Romania.

Va invitam sa descoperiti detalii despre campanie pe secom.ro/alegem bine, pe pa­ginile de Facebook si Insta­gram Secom® si ale persoa­nelor publice mentionate mai sus.

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare