📢Ultima zi cu 15% reducere la achizitii de min. 200 de lei

Energie, miscare si sanatate la Bucharest International Marathon, cu Secom®

Energie, miscare si sanatate la Bucharest International Marathon, cu Secom®

Energie, miscare si sanatate la Bucharest International Marathon, cu Secom®

Secom®, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos, sustine sanatatea prin miscare. De aceea, intre 15 si 17 mai 2015 te asteapta la Bucharest International Marathon cu sfaturi, preturi promotionale si premii.

La standul Secom® beneficiezi de oferte speciale la produse naturale care sustin stilul tau de viata activ, fie ca ai nevoie de un plus de energie sau cauti produse pentru sanatatea sistemelor osos, muscular sau cardiovascular. Consultantii Secom® te vor ajuta cu sfaturi pentru a te mentine in forma, sa identifici produsele care ti se potrivesc cel mai bine si iti vor oferi informatii despre administrarea corecta a suplimentelor alimentare.

Fie ca esti atlet sau sustinator, incurajeaza si tu participantii la curse, alaturi de Secom®, si poti castiga premiile Alive!™. Fa-ti o poza cu mesajele de incurajare pe care compania le-a pregatit la stand si posteaza imaginea pe contul tau de Facebook cu tag catre pagina Secom®. Poti castiga un mp3 player subacvatic Energy Sistem Aquatic 2 Deep Blue, una dintre cele 30 de coarde elastice digitale sau unul dintre cele 20 de suplimente alimentare pentru energie Alive!™.

Vino la standul Secom®, in Piata Constitutiei!

Urmatorul articol