Secom Ajuta Ucraina

Secom® ajuta 500 de refugiati din Ucraina

Bucuresti, 13 aprilie 2022 – Secom Healthcare Group, organizatie de referinta pe piata de suplimente alimentare din Romania, continua sa sprijine familiile greu incercate de razboiul din Ucraina si ajuta peste 500 de refugiati: mame, copii, copii cu autism si batrani care au reusit sa fuga din calea gloantelor.

Dupa ce a donat peste 5000 de suplimente alimentare pentru suport fizic si psiho-emotional, prin intermediul Asociatiei Zi de Bine, Secom® se alatura acum eforturilor Fundatiei Regale Margareta a Romaniei si sustine in perioada martie-iunie 2022 peste 250 de refugiati din Bucuresti, asigurand acestora cazare, hrana, asistenta pentru copii si consiliere sociala.

De asemenea, compania a decis sa fie alaturi de mamele si copiii cu tullburari de spectru autist din Ucraina, care locuiesc pe termen mediu in Casa Autism Voice.  In refugiul recent deschis, cei 21 de beneficiari se pot bucura nu doar de o locuinta sigura, hrana, ci si de evaluare, terapie in cadrul grupurilor de socializare si de consiliere psihologica specializata.

Prin donatia Secom®, Autism Voice va mai oferi asistenta sociala, suport logistic si juridic pentru declaratii, acte medicale sau legaturi consulare - fizic sau la distanta, dupa caz - si altor 200 de  familii cu copii cu autism aflate in tranzit, precum si psihoterapie pentru inca 100 de parinti sau apartinatori ai copiilor cu autism ucraineni.

„Situatia vecinilor din Ucraina, vestile zilnice despre atrocitatile la care este supus curajosul popor ucrainean ne intristeaza profund. Ne concentram insa pe ce putem face, astfel incat sa oferim un strop de bine si de speranta familiilor greu incercate care au ajuns in Romania. Solidaritatea, umanitatea sunt singurele care pot ajuta in astfel de vremuri.„ declara Lucia Costea, cofondator&CEO Secom.

Sub umbrela programului de filantropie Secom Impreuna In Slujba Binelui, compania a lansat si o actiune interna #SecomAjutaUcraina prin care oamenii din echipa pot dona produse necesare refugiatilor –  imbracaminte, incaltaminte, produse de igiena etc – sau pot face donatii in bani.

Si pentru ca astazi, mai mult ca niciodata, e important sa fim solidari, puteti contribui si voi cu o donatie, oricat de mica, aici:

AUTISM VOICE – Cod fiscal CIF 23830437,

Cont Bancar: RO49BACX0000000968803037 - UniCredit Bank  –   Casa Autism Voice

FUNDATIA REGALA MARGARETA A ROMANIEI - Cod fiscal: 10981730,

Cont bancar RO77 BACX 0000 0001 2931 2250 / LEI    - UniCredit Bank -  Ajutor pentru refugiati

Urmatorul articol