Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

salicylic acid

Acidul salic este un acid fenolic folosit in tratamentele cosmetice antiacneice si antiseboreice datorita actiunii sale keratolitice, comedolitice si antibacteriene. Derivatii sunt folositi intr-o gama larga de afectiuni si pot avea actiune antipiretica, antiinflamatoare, rubefianta, antiagreganta plachetara si antitromobitica (de ex. acidul acetilsalicilic).

Produse ce contin salicylic acid

loader
28.70 lei 41.00 lei
In stoc
loader
37.10 lei 53.00 lei
In stoc
loader
36.40 lei 52.00 lei
In stoc

Articole complementare

Sanatate de la A la Z

Aparitia acneei nu este o surpriza in adolescenta. Ne consolam cu gandul ca este o problema specifica varstei, ascundem ...

Sanatate de la A la Z

Frumusetea este echilibrul care se vede, se simte, se traieste. Pentru ca frumusetea inseamna naturalete, sanatate si ar...

Sanatate de la A la Z

Fiecare tip de piele are nevoie de o ingrijire specifica, care sa asigure, de exemplu, o hidratare mai intensa pentru te...

Sanatate de la A la Z

Ai observat ca aspectul tenului tau este puternic influentat de fiecare anotimp prin care trece? Primavara este predispu...

Inapoi la glosar