Suport clienti: 021 9962, L - V 9:00 - 17:00

Secom® Healthcare Group - Solutii avansate de medicina integrativa

despre-noi-hqSecom®  este o companie antreprenoriala de referinta pe piata din Romania, care si-a construit in cei 17 ani de activitate o reputatie solida in domeniul importului si comercializarii de suplimente alimentare, ceaiuri si cosmetice naturale de inalta calitate cu ingrediente studiate, certificate si brevetate la nivel global.  

In 2021, Secom® a lansat Secom® Healthcare Group, consolidandu-si activitatea in patru divizii: 
• Secom® Business-to-Business - care coordoneaza distributia si promovarea produselor pentru sanatate si frumusete din portofoliul de import (majoritatea suplimentelor sunt importate din SUA)
• Secom® Business-to-Consumer  - care gestioneaza reteaua nationala de 12 magazine proprii si e-shop-ul www.secom.ro
• Good Routine® - care coordoneaza dezvoltarea si promovarea suplimentelor alimentare din portofoliul brandulului propriu si www.good-routine.com 
• Verithera - Clinica de Medicina Functionala si Integrativa - care ofera servicii medicale si terapii complementare celor alopate

Secom® Healthcare Group are o echipa de 200 de oameni si un portofoliu de peste 450 de produse premium din trei categorii: suplimente alimentare, ceaiuri si cosmetice naturale, realizate de producatori internationali de renume, precum si un portofoliu variat de servicii medicale si terapii complementare - oferite in cadrul clinicii Verithera din Enayati Medical City. 

Produsele Secom® sunt disponibile la nivel national in peste 8000 de farmacii, pe www.secom.ro, pe www.good-routine.com si in cele 13 magazine Secom® din principalele orase ale tarii.  

Evolutia Secom® de pana acum se datoreaza celor patru piloni pe care a fost construit business-ul: calitatea fara compromis, preocuparea constanta pentru inovatie, initiativele de educare si o dorinta autentica de a face bine.

Misiunea Secom® Healthcare Group ramane aceeasi de la momentul lansarii: de a contribui la imbunatatirea sanatatii si a starii de bine a oamenilor prin produse si servicii de inalta calitate, inovatoare si de incredere, livrate intr-o maniera etica de business. 
Mai multe detalii despre grup gasiti pe www.secom-healthcare.com.

Trendsetter in fitoterapia stiintifica

despre-noi-hqPovestea Secom® a inceput in anul 1991, ca o afacere de familie, avand un alt profil de activitate. Incepand cu anul 1997 Secom® se dezvolta spre ceea ce este astazi, sub acest brand fiind deschis unul dintre primele magazine cu profil naturist din Bucuresti.

In anul 2002 Secom® evolueaza catre un mini Centru de Consultata Naturopata care promoveaza conceptul de medicina integrativa. In paralel incepe procesul de cercetare a pietei internationale de suplimente alimentare care se finalizeaza in anul 2004, an din care Secom® are profilul actual.

Secom® a facut pionierat, fiind prima companie care a introdus inca din 2004 in Romania multe dintre ingredientele "inovatoare" disponibile astazi: ciuperci medicinale, colostru, glutation, 5-HTP, resveratrol, GABA, L-citrulina si prima gama de suplimente special creata de medici pediatri pentru sanatatea copiilor – ChildLife® Essentials, dar si concepte precum cel de medicina integrativa sau extract standardizat.

Produse premium utilizate de zeci de ani la nivel mondial

despre-noi-hqPortofoliul Secom® include peste 450 de produse naturale premium: 300 de suplimente alimentare,  40 de sortimente de ceaiuri premium si 130 de produse cosmetice de ultima generatie.
 
Toate produsele sunt introduse in portofoliu in urma unui proces riguros de selectie, care are la baza o multitudine de criterii stiintifice, pentru a putea oferi consumatorilor garantia sigurantei si a eficientei acestora. Detalii aici.
 
Suplimentele alimentare din portofoliul Secom® sunt unele dintre cele mai avansate suplimente din lume, fiind realizate de producatori internationali renumiti si administrate cu succes, de zeci de ani, la nivel mondial.
 
Printre acestia se numara Nature’s Way®, Solaray®, Kal®, Jarrow Formulas®, Essiac® Canada International, ChildLife® Essentials. Fiecare dintre acesti producatori detine fabrici licentiate la nivel farmaceutic, respecta standarde avansate de calitate (cGMP si FDA) si aplica cele mai noi descoperiri tehnologice pentru a oferi consumatorilor garantia sigurantei si eficientei produselor. Detalii aici.
 
Suplimentele alimentare Secom® acopera atat zona de preventie, sustinand un stil de viata sanatos, dar pot fi integrate si in tratamente complementare personalizate pentru o gama larga de afectiuni.
 
Produsele pe care le aduce Secom® pe piata romaneasca contin materie prima de calitate superioara, au concentratii optime de ingrediente active, au forme de prezentare usor de administrat, permit eliberarea rapida a substantelor active in organism si ofera biodisponibilitate optima. Detalii aici.

Brand propriu de suplimente alimentare cu formule inovatoare

despre-noi-hqIn octombrie 2020, dupa aproape 17 ani de experienta in domeniu, Secom®  a lansat Good Routine®, primul brand privat de suplimente alimentare din portofoliu.
 
Produsele Good Routine® respecta aceleasi standarde de calitate cu care Secom®  si-a obisnuit consumatorii si se diferentiaza prin asocierile unice de ingrediente care actioneaza sinergic, formule inovatoare, create dupa reteta proprie Secom®, pentru a sustine consumatorul modern in eforturile sale de a avea o viata echilibrata.
 
Suplimentele Good Routine® sunt fabricate de Secom® impreuna cu producatori din Spania, recunoscuti international pentru investitiile in Research & Development, pentru calitatea si beneficiile ingredientelor patentate, documentate stiintific prin studii.

 
Detalii pe www.good-routine.com.

Retea proprie de retail si consultanta video

despre-noi-hqProdusele Secom® - atat cele importate cat si cele din brandul propriu Good Routine®  - sunt disponibile in farmaciile partenere din intreaga tara, dar si in reteaua proprie - respectiv pe www.secom.ro si in cele 13 magazine Secom® din principalele orase: Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Arad si Oradea.
 
In magazinele Secom® compania ofera consumatorilor sai acces la toate cele 450 de produse din portofoliu, dar si consultanta personalizata in fitoterapie stiintifica.
 
In plus, din octombrie 2021 Secom® ofera gratuit si consultanta video. Printr-un simplu click, consumatorul poate intra in legatura cu un consultant din echipa Secom®, care are experienta si competentele necesare pentru a-l indruma in alegerea celor mai potrivite suplimente din portofoliul companiei.
 
Detalii aici.

Servicii medicale si terapii de medicina integrativa

Secom® a aplicat, inca din 2002, in Romania, conceptul de medicina integrativa in cadrul Centrului Secom® , oferind programe de fitoterapie stiintifica, elaborate pe baza principiilor medicinei integrative.
 
Pentru a duce la nivelul urmator aceasta experienta valoroasa, Secom®  a lansat in 2021 Verithera, Clinica de Medicina Functionala si Integrativa care ofera un portofoliu variat de servicii medicale, axat pe terapii complementare celor alopate, pentru sustinerea persoanelor care vor sa isi imbunatateasca si sa isi mentina starea de sanatate. Detalii pe www.verithera.ro

 
 

Unde ne gasesti

Deschide harta:
harta statica