TRANSPORT GRATUIT indiferent de valoarea comenzii!

Scualan

Scualanul reprezinta derivatul saturat al scualenului, triterpen cu actiune emolienta si hidratanta. Scualenul se regaseste in mod natural in compozitia sebumului si determina o permeabilitate cutanata mai buna, fapt ce determina utilizarea sa in industria cosmetica.

Produse ce contin Scualan

  • Pret obisnuit
    124,00 lei
  • Pret obisnuit
    121,00 lei