📢10% reducere la 150 lei sau 20% la 250 lei cheltuiti

phenoxyethanol & caprylyl glycol

Fenoxietanolul este un eter aromatic cu rol de conservant si stabilizant. Se foloseste in industria cosmetica datorita proprietatilor sale antibacteriene chiar si la concentratii sub 1% . Caprilil glicolul este folosit in industria cosmeticelor datorita rolului sau emolient. Amestecul celor doua este folosit drept conservant in industria cosmetica.