DUBLU puncte Secom Club la produsele Good Routine

Nu confunda alergiile de iarna cu raceala!

Nu confunda alergiile de iarna cu raceala!

Lumanarile parfumate, mirosul incantator de brad si al decoratiunilor de Craciun sunt o incantare pentru cei mai multi dintre noi. Dar sunt si persoane pentru care acestea devin sursa multor probleme: nas infundat sau care curge, stranuturi, dureri de cap si tuse persistenta.

Netratate, alergiile se pot complica si pot duce la astm, de aceea este important sa nu fie confundate de racelile si cu gripele de sezon, in ciuda simptomelor asemanatoare. Prin urmare, daca aveti nasul infundat si tusiti mai mult de doua saptamani, adica mai mult decat durata medie a unei raceli sau a unei gripe, poate fi vorba despre o alegie si ar trebui sa vizitati alergologul.

Ai putea crede ca ai o imunitate slabita si ca racesti intr-una, toata iarna cand, de fapt, simptomele alergiei sunt cele care iti pun probleme. De ce se ajunge aici? Un prim motiv ar fi ca in sezonul rece petrecem mai mult timp in interior si ne expunem o perioada mai indelungata la factorii alergeni din casa, cum sunt acarienii din praf, parul de animale si mucegaiul, prezenti in aer in concentratii mult mai mari decat in alte anotimpuri fiindca aerisim incaperile mai rar si pentru timp mai scurt. La acest lucru se adauga insusi bradul de Craciun, care, daca este natural, poate contine mucegai si alti alergeni colectati din depozitele in care a stat pana la vanzare, iar daca este artificial, colecteaza praf pe crengi. Odorizantele si lumanarile parfumate, spray-urile cu zapada artificiala sunt iritante pentru caile respiratorii si determina si mai multe probleme alergicilor, inclusiv crize de astm.

Controleaza alergia in mod natural

Produsul 100% natural Aller-Care de la Secom®, pe baza de soc, struguri si vitamina C, inhiba productia de histamine, responsabila pentru producerea simptomeleor din alergii si ajuta la blocarea receptorilor histaminici. Produsul este imunomodulator, antioxidant, antiinflamator, mucolitic. Aller-Care are o forma de administrare lichida, nu are contraindicatii si poate fi administrat pe termen mediu si lung, fara reactii adverse. Gustul natural de struguri este pe placul copiilor si face ca administrarea zilnica sa fie mai usoara.

Produse recomandate


  • 118 ml (gust de s...
    Pret obisnuit
    141,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare