Mergem in vacanta: la ce pericole sunt expusi copiii mici

Mergem in vacanta: la ce pericole sunt expusi copiii mici

A sosit perioada vacantelor si, pentru a ne bucura din plin impreuna cu micutii nostri de vremea insorita si plimbarile in natura, trebuie sa ne asiguram ca putem evita neplacerile cauzate de schimbarea mediului. In vacante, afectiuniile cele mai intalnite la copii sunt pe de-o parte deshidratarea si diareea, explicatia fiind data de sensibilitatea mai mare a tubului lor digestive, pe de alta parte infectiile microbiene. Asa ca cea mai la indemana masura pe care o putem lua este sa avem cu noi intotdeauna un probiotic care sa echilibreze flora intestinala si sa sustina activitatea organismului in indigestii, diaree si infectii. Produsul natural Baby’s Jarro-Dophilus® + FOS, GOS este un probiotic de ultima generatie, cu o formula unica: 3 miliarde de bacterii probiotice, 6 tulpini cu spectre diferite de actiune si 2 tipuri de prebiotice (FOS, GOS).

Cuprins

Boli pe care copiii le pot dezvolta in vacante
Semnale de alarma pentru afectiunile diareice
Ce face pentru copilul tau, produsul natural Baby’s Jarro-Dophilus® + FOS, GOS

Boli pe care copiii le pot dezvolta in vacante

Schimbarea mediului, a orelor de alimentie si a tipului de mancare le afecteaza micutilor sistemul digestiv, deseori ajungand sa se confrunte cu indigestii sau balonari in vacante. La polul opus se afla bolile diareice cauzate tot de schimbarea mediului si de caldura. Afectiunile diareice acute sunt provocate de bacterii si virusi, care se transmit in contact cu apa, alimentele si diverse obiecte contaminate.

Semnale de alarma pentru afectiunile diareice

Debutul diareei este precedat de multe ori de simptome precum stare de agitatie, lipsa poftei de mancare si dureri abdominale, iar senzatia de deshidratare si cresterea temperaturii indica agravarea acestei afectiuni. Uneori, varsaturile pot fi asociate problemelor digestive si accentueaza deshidratarea, inrautatind starea de sanatate a micutului.

Ce face pentru copilul tau, produsul natural Baby’s Jarro-Dophilus® + FOS, GOS

Cu o formula special conceputa pentru bebelusi si copii, Baby’s Jarro-Dophilus® + FOS, GOS ajuta la echilibrarea florei microbiene intestinale si la refacerea acesteia in administrarea de antibiotice. Contine o concentratie optima de bacterii probiotice/capsula: 3 miliarde, grupatate in cel mai mare numar de tulpini cu spectre diferite de actiune: 6 si are adaos de prebiotice (FOS, GOS).
Produsul este recomandat in infectiile digestive, urinare, pulmonare si cutanate, ajutand la reducerea manifestarilor si a recurentei acestora. Baby’s Jarro-Dophilus® + FOS, GOS este recomandat in diaree nonpatogena si infectioasa, enterocolite, sindrom de intestin permeabil, sindrom de colon iritabil, constipatie, colici, balonare, flatulenta si halena digestiva. Produsul are adaos de prebiotice (FOS si GOS), care potenteaza efectul probioticelor si actioneaza pana la nivelul intestinului gros acolo unde probioticele nu pot ajunge fara prebiotice.

Baby’s Jarro-Dophilus® + FOS, GOS face parte din portofoliul Secom® si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara. Acesta este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.

Produse recomandate


  • flacon cu 71 g pu...
    Pret obisnuit
    150,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare