Lupta din interior cu vergeturile!

Lupta din interior cu vergeturile!

Vergeturile apar atunci cand exista modificari de greutate sau de inaltime, fie ca este vorba despre o scadere a numarului de kilograme, fie despre faptul ca inregistram o crestere in inaltime brusca. In primul caz, dispunerea vergeturilor este verticala, iar in eventualitatea in care acestea apar din cauza cresterii bruste in inaltime, la adolescenti, vergeturile sunt dispuse pe orizontala.

Cuprins

Cum apar vergeturile?
Pot fi estompate
BioCell® Colagen contribuie la refacerea tesutului

Cum apar vergeturile?

Cand pielea este mai mult timp intinsa, fibrele de coalgen care o sustin se rup si apar cicatrici in profunzimea tesutului. Acestea sunt cunoscute si ca vergeturi. La suprafata pielii, vergeturile se vad sub forma unor linii de un alb-sidefiu sau roz-violaceu. Aparitia acestora depinde si de gradul de elasticitate al pielii. Cu alte cuvinte, suntem mai feriti de vergeturi daca pielea noastra este in conditii optime de sanatate si are toti nutrientii necesari in cantitatile de care are nevoie. Din punct de vedere statistic, vergeturile se localizeaza mai des in zone precum partea interioara a bratelor, pe sani, pe abdomen, pe fese, pe solduri si pe gambe. In cazul femeilor care au nascut, vergeturile sunt localizate in special in zona abdomenului, zona in care piele este supusa, in perioada sarcinii, intinderii pana la dimensiuni mai dificil de sustinut.

Pot fi estompate

Daca vergeturile au culoare rosie-violacee, inseamna ca acestea sunt leziuni care se mai pot extinde, pentru ca sunt rani proaspete. Sporirea elasticitatii pielii le poate opri din evolutie, dar daca vergeturile care apar pe piele sunt alb-sidefii, atunci leziunile sunt cicatrizate, deci nu mai exista riscul maririi lor in dimensiune. La aceasta se ajunge la mult timp dupa producerea rupturilor in straturile profunde ale pielii. De aceea, vergeturile albe necesita atenuare.

BioCell® Colagen contribuie la refacerea tesutului

Ingredientul Bio Cell Colagen®, brevetat si studiat clinic, sustine regenerarea pielii prin aportul de colagen, a articulatiilor si a tesuturilor conjunctive si asigura aspectul tanar al pielii. Bio Cell Colagen® contine colagen hidrolizat cu o masa moleculara mica, ceea ce ii asigura o absorbtie rapida in organism. De aceeea este indicat pentru estomparea vergeturilor. Bio Cell Colagen® este cea mai pura si biodisponibila forma de colagen existenta pe piata mondiala si este ingredient activ in produsul Hydraplenish™ plus MSM de la Secom®. Hydraplenish™ plus MSM are o formula inovatoare pe baza de colagen, acid hialuronic si MSM, pentru regenerarea si sanatatea pielii, parului, unghiilor si articulatiilor. Hydraplenish™ plus MSM contribuie la stimularea sintezei de colagen si de elastina si, astfel, la mentinerea sanatatii pielii, ochilor si articulatiilor. Produsul contribuie de asemenea la refacerea fara cicatrice a tesuturilor.

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare