-25% reducere la comenzi de minim 250 lei

Iarna aceasta, fara alergie la frig!

Iarna aceasta, fara alergie la frig!

Ai putea crede ca sunt degeraturi dar sunt, de fapt, manifestarile alergiei la frig. Este vorba despre pete rosii pe fata si pe maini, insotite de senzatia de mancarime si de usturime, aparute chiar si dupa o expunere scurta la temperaturi scazute.

Iarna este greu de indurat de catre persoanele cu alergie la frig care pot reactiona la contactul cu aerul rece, cu zapada sau cu gheata prin urticarie, adica acoperirea pielii cu pete rosii inestetice, mai mari sau mai mici, care produc mancarime si usturime. Petele pot sa dispara in cateva minute dupa incetarea frigului, dar pot persista si pe durate mai lungi. In unele situatii petele se agraveaza cand persoana se incalzeste. In situatiile grave, alergia la frig determina manifestari severe care pot consta in probleme de respiratie, scaderea tensiunii si chiar deces.

Cuprins

Lichidele foarte reci sunt la fel de periculoase precum temperaturile scazute
Iata ce poti face

Lichidele foarte reci sunt la fel de periculoase precum temperaturile scazute

Pentru persoanele cu alergie la frig si bauturile foarte reci pot crea probleme grave de sanatate. De exemplu, esofagul persoanelor alergice se poate umfla de la ingerarea unor bauturi reci sau cu gheata si se poate ajunge foarte usor la sufocare. Si apa rece de spalat vasele sau, si mai rau, apa pentru dus, care poate produce reactie alergica pe suprafata intregului corp, pot crea probleme majore celor cu alergie la frig.

Iata ce poti face

Alergia la frig te obliga sa eviti expunerea la temperaturile scazute si sa te imbraci bine, protejand toate zonele corpului. Prin urmare, fularele, manusile si caciulile trebuie purtate in permantenta atunci cand iesi in aer liber, pe durata intregului sezon rece. De asemenea, trebuie redus si evitat consumul de bauturi si de alimente foarte reci, precum si baile in piscine, chiar si incalzite, fiindca senzatia de frig este resimtita de organism mult mai puternic iarna.

Daca ai un copil alergic la frig, ai un aliat 100% natural, produsul Aller-Care de la Secom®, pe baza de soc, struguri si vitamina C, care inhiba productia de histamina, responsabila pentru producerea simptomelor din alergii si ajuta la blocarea receptorilor histaminici. Produsul este imunomodulator, antioxidant, antiinflamator, mucolitic. Aller-Care are o forma de administrare lichida, nu are contraindicatii si poate fi administrat pe termen mediu si lung, fara reactii adverse. Gustul natural de struguri este pe placul copiilor si face ca administrarea zilnica sa fie mai usoara.

Produse recomandate


  • 118 ml (gust de s...
    Pret obisnuit
    141,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare